Berbec

Dimineaţă primiţi un ajutor financiar nesperat şi reuşiţi să începeţi o activitate laborioasă. Va recomandăm să va abţineţi de la speculaţii, pentru că riscaţi să pierdeţi mult. Cumpătare, răbdare și multă atenție, acesta este sfatul astrelor.

Taur

Este foarte posibil să faceţi un pas important în viaţă. Rudele şi prietenii vă susţin. Dacă nu staţi prea bine cu banii, nu va faceţi griji! S-ar putea să ajute o femeie mai în vârstă. Trebuie să știți să apreciați gestul acesteia pentru că este din suflet.

Gemeni

Este o zi în care vei reuși aproape tot ce ți-ai propus, ai energie, ai idei, ai planuri, însă puțină indulgență față de cei apropiați nu ți-ar strica. Buna dumneavoastră dispoziție nu este de ajuns. Ar trebui să rezonați și cu ceilalți din jurul vostru.

Rac

Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi afaceri. Nu este exclus ca după-amiază să găsiţi formula optimă pentru a începe. Va sfătuim să nu neglijaţi odihna. Vă puteșți lua un moment de respiro măcar de sărbători.

Leu

Este un moment bun pentru a începe o investiţie pe termen lung. Deşi riscurile sunt destul mari, sunteţi optimist fiindcă vă bucuraţi de sprijinul partenerului de viaţă. Păstraţi-vă modestia şi nu va lăsaţi orbit de laudele celor din jur! Va recomandăm să evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la probleme cu digestia.

Fecioară

Sunteţi într-o formă excelentă şi puteţi avea succes în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental. Cu sănătatea şi cu moralul staţi foarte bine. După-amiază este posibil să vi se propună o colaborare.

Balanţă

Aveţi ocazia să rezolvaţi problemele financiare acumulate în ultima perioadă. S-ar putea să vi se propună asociarea într-o afacere. Puteţi să va consolidaţi relaţiile şi să legaţi noi prietenii. Va recomandăm să evitaţi speculaţiile şi să va ascultaţi intuiţia.

Scorpion

Sunteţi în formă şi este momentul să începeţi noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar. Va sfătuim să fiţi mai optimist şi să aveţi mai multă încredere în viitor. Vă așteaptă și zile mai bune.

Săgetător

Sunteţi decis să va ocupaţi de probleme ale căminului. Un bărbat mai în vârstă din familie va oferă ajutorul, dar încearcă să va convingă că nu faceţi bine. Va recomandăm să evitaţi o ceartă care ar putea tensiona atmosfera din familie pentru multă vreme.

Capricorn

S-ar putea să fiţi preocupat de un schimb de locuinţa sau de cumpărarea unei case ori de amenajarea locuinţei actuale. Vă sfătuim să nu va grăbiţi şi să va consultaţi cu familia, pentru a evita orice reproşuri ulterioare. Ar fi bine să ţineţi cont de posibilităţile financiare reale.

Vărsător

O afacere demarată de curând începe să va aducă beneficii serioase. Va recomandăm să evitaţi speculaţiile şi acţiunile la limita legii, că să nu intraţi în conflict cu autorităţile. Nu luaţi decizii pripite, mai ales după-amiază! Oricum urmează câteva zile libere și aveți timp de gândire.

Peşti

Sunteţi creativ şi ingenios, calităţi pe care ar fi bine să le folosiţi pentru a porni o afacere. În cazul în care nu va ajung banii, va sfătuim să cereţi un împrumut de la o rudă mai înstărită. Chiar dacă sunteţi cuprins de febra afacerilor, nu neglijaţi relaţiile sentimentale!