Berbec (21 mart. – 20 apr.)

V-aţi putea reface viaţa de cuplu, să vă-nțelegeți mai bine cu acea persoană cu care vreţi să trăiţi de-aici încolo sau poate o veţi cunoaşte acum. Se poate să negociaţi un contract, dar semnarea lui s-o lăsaţi pe luni, să vă mai consultaţi şi cu alţii ca să ştiţi dacă faceţi o alegere bună.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Vă caută cineva după o pauză de gândire şi se poate să reluaţi o relaţie care să se construiască pas cu pas, în ritmul ei. Începeţi lucruri noi, oţi fi descoperit o rampă de lansare şi o să scoateţi la iveală nişte calităţi, o să puneţi probabil în vânzare nişte produse care vorbesc de la sine despre valoarea voastră.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O ieşire cu prietenii v-ar elibera de stres şi aţi pune pe picioare şi o afacere comună sau poate o activitate de timp liber. E posbil să încasaţi nişte bani şi să aveţi de cheltuială zilele-astea, să puteţi da o fugă în week-end şi într-o staţiune turistică la mare, la munte.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să vă daţi întâlnire cu cineva de la care aşteptaţi o vorbă bună, poate se pune problema să reluaţi o relaţie care v-ar remonta sufleteşte. Se poate să dedicaţi mare parte din timpul familiei, să vă puneţi casa la punct şi o să vă rămână o oră, două să petreceţi şi cu prietenii în oraş, la cafea.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O revedere emoţionantă şi poate duceţi mai departe o relaţie care aduce în viaţa voastră acel ceva de care-aveti nevoie. O să primiţi invitaţii pe la diverse mondenităţi şi să revedeţi oameni cu care vă-nțelegeți, sunteţi compatibili şi o să cultivaţi relaţiile că s-aveţi cu cine să ieşiţi în continuare.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Sunt câteva aspecte de luat în discuţie la o cafea cu partenerul de cuplu, dar puteţi face acest lucru mâine, poimâine departe de casă, la munte, la mare. Se poate să consumaţi bună parte din timp ca să luaţi semnături, aprobări că să-ncepeti nişte proiecte personale, să petreceţi mai mult timp cu familia şi mai ales în week-end.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Apare cineva care speră să vă armonizaţi şi să vreţi să fiţi şi voi într-o relaţie şi nu singuri, aşa cum v-aţi obişnuit. E posibil să primiţi ok-ul pentru un job care să v-aducă o promovare, un salt în cariera şi să ridicaţi cât mai sus stacheta pentru că vă permiteţi acest lucru.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Relaţia sentimerntala trece printr-o metamorfoză şi e bine s-aveţi răbdare s-ajungă la maturitate, şi-o să fiţi fericiţi. Se poate să luaţi mai mulţi bani pe un proiect care se află la-nceput, iar pe parcurs o să crească suma pentru că va fi apreciat, va fi exact ce trebuie.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună şi va face planuri de vacanţă, ori de locuit împreună. Vi se face o ofertă de colaborare şi dacă nu sunteţi prinşi cu prea multe treburi o să acceptaţi pentru c-or să fie bani în plus care nu va prisosesc deloc.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să întâlniţi şi voi pe cineva cu care să fiţi într-o relaţie şi să vă meargă şi bine, să rămâneţi împreună. O să descoperiţi o îndeletnicire de timp liber şi-o să aveţi probabil şi o companie agreabilă care să vă stimuleze creativitatea, să vă remodelaţi interiorul sufletesc.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se pare c-o să reuşiţi, după lungi eforturi să semnaţi nişte acte şi să deveniţi stăpâni pe o situaţie şi statutul devine clar. Poate vă găsiţi o casă printr-o agenţie imobiliară, e posibil să vreţi una de vacanţă într-o staţiune de agrement şi să întrebaţi şi familia să vedeţi ce zice.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să luaţi nişte bani şi să-i drămuiţi în aşa fel încât să v-ajungă şi de ieşit la iarbă verde, la picnic, ori într-un parc de agrement. Or să vă reuşească activităţile de grup, plecările în excursie, fie şi de o zi cu colegi, prieteni, poate se organizează de la serviciu un team building şi o să fie distractiv.