Berbec

Găsiţi pe neaşteptate un obiect pe care aţi considerat că l-aţi pierdut sau v-a fost furat. După-amiază, aveţi ocazia să vorbiţi pe îndelete cu o persoană admirată şi iubită. Există însă persoane care doresc să va exploateze cât mai mult.

Taur

Cu toate că nu va place să-i criticaţi pe cei din jurul dvs., azi veţi lua atitudine, în parte din pricina jignirilor pe care unele persoane vi le aduc. Liniştea şi pacea din familie vă remontează. Colaboraţi cu un coleg pentru stingerea unui conflict de muncă.

Gemeni

Sunteţi pus în situaţii imposibile de gafele celor din anturaj. Încercând să salvaţi situaţia, va loviţi de nepăsarea şefului direct şi de dezinteresul celor mai buni amici. Parcurgeţi o perioadă în care sensibilitatea dv. este exacerbată.

Rac

Deşi nu sunteţi pregătit să începeţi o activitate nouă, vi se impune să participaţi la analizarea unor documente absolut inedite pentru dv. Comunicaţi veştile rele, apelând la maniere fără cusur, ceea ce face să fiţi un mesager simpatic.

Leu

Pentru a obţine rezultatele dorite, este de preferat să va organizaţi mai bine şi să-i excludeţi pe acei colaboratori care până acum nu au făcut decât să va încurce. Scenariile dv. vă asiguraă o şi mai dificilă înţelegere cu partenerii.
Fecioară

Terminaţi toată treaba, fără să vă ajute nimeni şi vă mai găsiţi timp să-i ajutaţi şi pe alţii. Din păcate, aveţi din nou chef de ceartă, iar de adversari nu duceţi lipsa! Găsiţi posibilităţi originale de a amână plata unor datorii.
Balanță

Va lăsaţi înşelat de aparenţe şi îi judecaţi pe cei din jur cu foarte multă asprime. Nu mai vreţi să le ascultaţi sfaturile şi le contestaţi autoritatea în mod repetat. Va treziţi că nu primiţi sume importante, exact când erau mai necesare.
 Scorpion

Sunteţi autoritar când nu este cazul. Este posibil că şi programul dv. supraîncărcat să aibă aceste efecte negative. O vizită la rude devine absolut necesară! Aveţi un simț practic evident, aşa că va treziţi că multe persoane apelează la dv.
Săgetător

Vi se cere să daţi ajutor unei persoane şi refuzaţi din comoditate. Seara, cei dragi vor să va facă o surpriză plăcută, dar lipsiţi de la întâlnire din acelaşi motiv. Obţineţi rezultate financiare bune, dar vă este permanent frică de viitor.
Capricorn

Răspundeţi cu foarte multă amabilitate unei rugăminţi cu privire la un ajutor solicitat mai demult şi veţi fi răsplătit peste aşteptări. O invitaţie va rămâne însă neonorată. Proiecte impuse de şefi pentru a ţine mici lecţii de pragmatism.

 Vărsător

Recunoaşteţi că pretenţiile dv. sunt exagerate, însă continuaţi să le susţineţi în continuare. Munciţi şi seara şi doriţi că toţi cei din jur să facă acelaşi lucru. Descoperiţi că nu sunteţi ascultat, că cei din anturaj încearcă să va înșele.
Pești

În timpul liber, va comportaţi ca un şef şi vă dublați autoritatea cu o duritate ce nu-şi are rostul. În rest, sunteţi plin de energie şi elan şi le căutaţi nod în papură tuturor. Mânia este periculoasă în condiţiile în care se manifestă acasă.