Berbec
Primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare. Nu vă pripiţi în luarea deciziilor!

Taur
Sunteţi hotărât să începeţi o nouă etapă în viaţa dvs. socială şi profesională. Azi sunt favorizate comunicarea, relaţiile cu persoanele tinere şi călătoriile în interes personal.

Gemeni
Zi bună pentru a începe noi activităţi şi pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul familiei.

Rac
Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să vă afirmaţi în societate. Puteţi să începeţi o nouă afacere, cu condiţia să finalizaţi mai întâi lucrările deja începute.

Leu
La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteţi obţine beneficiile materiale scontate, dacă evitaţi speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare.

Fecioară
Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie! Analizaţi cu atenţie propunerea, împreună cu partenerul de viaţă.

Balanță
Aveţi rezultate deosebite pe plan social şi afaceri. Daţi dovadă de răbdare şi să nu forţaţi lucrurile. Spre seară primiţi o veste bună de la persoana iubită.

Scorpion
Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă destăinuieşte câteva secrete în domeniul afacerilor.

Săgetător
Relaţiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineţii vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp.

Capricorn
Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relaţiilor de prietenie şi sentimentale.

Vărsător
Partenerul de viaţă vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceţi după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă.

Pești
Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan social şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte.