Kinga Sebestyen a primit certificatul oficial care atestă că a intrat în Cartea Recordurilor prin cea mai mare oră de Kangoo Jumps din lume, derulată în Oradea, în toamna anului trecut.

Certificatul este însoțit de parafa originală și de mesajul președintelui Guinness Book Of World Records. Un astfel de certificat au primit și medicii Alin Iova, Olivia Burtă și Pușa Dorina Fărcaș, cei alături de care Kinga Sebestyen a inițiat și organizat evenimentul de Cartea Recordurilor.

România a intrat, anul trecut, în Cartea Recordurilor prin cea mai mare oră de Kangoo Jumps organizată vreodată. La evenimentul ce a avut loc în Piața Unirii din Oradea au participat 1657 de persoane, iar reprezentanții Guinness au fost prezenți la acțiune pentru a face măsurătorile și a omologa ulterior recordul.

Conform procedurilor, analiza durează câteva luni, iar certificatul care atestă rezultatul este trimis ulterior inițiatorului. La aproape șase luni de la eveniment, Kinga Sebestyen și medicii Alin Iova, Olivia Burtă și Pușa Dorina Fărcaș au primit diploma care atestă reușita, alături de un mesaj din partea președintelui Guinness Book Of World Records.

„Sunt încântat să înmânez acest certificat prin care este recunoscută aderarea ta în Cartea Recordurilor. Noi măsurăm, verificăm și omologăm cele mai mari reușite mondiale încă din 1954. În prezent, misiunea noastră este de a menține și arhiva recorduri care inspiră, motivează și bucură publicul de pretutindeni. Recordul tău se află acum printre cele peste 40.000 de reușite incluse în Cartea Recordurilor. Noi primim mii de aplicații în fiecare lună, însă mai puțin de 5% reușesc să fie omologate. Astfel, ai toate motivele să fii mândră de performanța ta! În numele Guinness Book of World Records, te felicit pentru reușită!”, a transmis Alistair Richards, președintele Guinness Book Of World Records.

„La începutul acestui an, chiar de ziua mea, am primit vestea că recordul a fost omologat. A fost cel mai frumos cadou pe care l-aș fi putut primi vreodată. După trei luni, reprezentanții Cărții Recordurilor ne-au trimis certificatul oficial de aderare în Cartea Recordurilor. Suntem acum printre cei care au făcut cele mai mari performanțe de-a lungul timpului. Vrem să trimitem câte o diplomă de participare tuturor celor care au participat la eveniment și s-au înscris atunci în aplicația JumpClass. Sunt recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă. Kangoo Jumps are o popularitate mai mare ca niciodată și lansăm noi și noi cluburi cu instructori acreditați în toată țara”, spune Kinga Sebestyen.

În Cartea Recordurilor se află sportivi, oameni simpli, dar și celebrități precum Michael Jackson, Beyonce, Madonna, Justin Bieber sau Katy Pery.

Prin acțiunea pe care a organizat-o în toamna anului trecut, Kinga Sebestyen a pus Oradea și România în Cartea Recordurilor.

„Kangoo Jumps este sportul sănătății și al fericirii! Sunt atât de mulți oameni în România și peste hotare care iubesc acest sport și îl practică cu cea mai mare bucurie! Ghetele autentice Kangoo Jumps au fost create în scop de recuperare medicală, astfel că nu doar că protejează articulațiile și coloana la sărituri, dar lucrează musculatura per ansamblu și ard grăsimea mult mai repede decât în cazul altor sporturi. În ultimele șase luni am demonstrat, de altfel, beneficiile extraordinare ale acestui sport asupra sănătății a 80 de persoane cu diverse afecțiuni, prin studiul medical KAPO – Sănătate pe ghete. Kangoo Jumps, făcut corect, cu instructori acreditați și ghete originale, aduce beneficii indiscutabile asupra sănătății și a siluetei. În plus, spre deosebire de alte sporturi, îl practici cu bucurie și plăcere de fiecare dată. Nu e niciodată o corvoadă. Au dovedit-o și cei aproape 2.000 de oameni, de diverse vârste, copii și bătrâni deopotrivă, care au fost în Piaţa Unirii din Oradea, au sărit și au urmat coregrafia noastră timp de cel puțin 30 de minute, fără oprire. Mulți nici nu făcuseră acest sport înainte și au declarat că nu s-au simțit niciodată atât de bine. Sunt mândră de toți cei care au participat și care își manifestă dragostea pentru Kangoo Jumps. După eveniment s-au înmulțit considerabil cererile de a include Kangoo Jumps în săli de sport din toată țara”, a mai spus Kinga Sebestyen.