Ariana Grande a fost invitatul special al concertului susținut marți la Chicago de Barbra Streisand, cele două cântărețe urcând împreună pe scenă pentru a interpreta o piesă în duet.

Ariana Grande și Barbra Streisand au interpretat împreună o variantă a piesei „No More Tears (Enough Is Enough)”, un adevărat imn al epocii disco înregistrat în 1979 de Streisand împreună cu Donna Summer.

Streisand lăsase să se înțeleagă înainte de concert că se pregătește să ofere o surpriză spectatorilor. Ea a postat online o fotografie cu ea și Ariana Grande în timp ce își făceau manichiura. Dar tot ce a explicat a fost „Mi-am făcut o prietenă nouă”. Singurul comentariu pe care l-a adăugat Ariana a fost o inimă neagră. După spectacol, cele două au apărut într-un selfie cu explicația „Secretul s-a aflat. Mulțumesc @arianagrande”. Ariana a comentat faptul că apariția alături de Streisand a fost „Cea mai specială și cea mai prețioasă experiență”. Barbra Streisand și-a obișnuit spectatorii cu surprize. În luna iulie, la Londra, i s-a alăturat pe scenă Kris Kristofferson iar un alt moment l-a susținut alături de Lionel Richie.

De-a lungul carierei sale impresionante, Barbra Streisand a câştigat toate premiile importante decernate de industria de divertisment americană - Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America Award, Globul de Aur, National Medal of the Arts şi Peabody -, pentru prestaţiile ei din muzică, cinematografie, teatru şi televiziune. Barbra Streisand este singurul artist din lume ale cărui albume au ajuns pe prima poziţie în topurile muzicale americane în cinci decenii consecutive. Cântăreaţa a câştigat opt premii Grammy şi a vândut peste 71,5 milioane de discuri.

Barbra Streisand, în vârstă de 77 de ani, a câştigat două premii Oscar - unul pentru cea mai bună actriţă, graţie rolului din filmul „Funny Girl" (1968), iar cel de-al doilea pentru cel mai bun cântec original, „Evergreen", extras de pe coloana sonoră a filmului „S-a născut o stea/ A Star Is Born" (1977), în care a jucat rolul principal.

Barbra Streisand a primit alte câteva nominalizări la Oscaruri, inclusiv la categoria „cea mai bună actriţă", pentru rolul din „Cei mai frumoşi ani/ The Way We Were", şi în calitate de producătoare a filmului nominalizat „Prinţul mareelor/ The Prince of Tides".

Cântăreaţă şi actriţă, Ariana Grande-Butera şi-a început cariera în 2008, în spectacole pe Broadway, şi a jucat şi în seriale marca Nickelodeon. Cu o voce comparabilă cu cea a lui Mariah Carey, Grande, nominalizată de patru ori la Grammy, a lansat trei albume de studio până în prezent şi a fost premiată, printre altele, cu trei American Music Awards, trei MTV Europe Music Awards şi un premiu Grammy în 2019 pentru cel mai bun album vocal pop.