DJ-ul olandez Armin van Buuren a mixat în noaptea de duminică spre luni 7 ore în ultima zi a festivalului Untold de la Cluj-Napoca, de la ora 2.25 până la 9.20, în fața a câteva zeci de mii de fani care au rezistat până la acea oră și a spus că a fost ceva de Cartea Recordurilor.

Armin van Buuren a încheiat festivalul Untold de la Cluj-Napoca, DJ-ul olandez urcând ultimul pe scena principală amplasată pe stadionul Cluj Arena la ora 2.25 și a mixat până la ora 9.20, în fața celor câteva mii de fani care au rezistat, l-au aplaudat și i-au scandat numele. În jurul orei 8.00, artistul s-a adresat fanilor și a spus că una dintre întrebările care i s-au adresat în ultimele zile a fost cât timp va mixa la Untold, precizând că va rămâne pe scenă atâta timp cât mulțimea va fi cu el.

DJ-ul a încheiat show-ul după 7 ore și a spus că a fost ceva de Cartea Recordurilor, afișând pe ecran mesajul în limba engleză „Mulțumesc România” și spunând „Mulțumesc Untold”.

„Acest festival este special câtă vreme voi sunteți aici. Nu este vorba despre cât timp mixez, ci de dragostea pentru muzică și pentru fani. Acesta este singurul motiv pentru care eu fac ceea ce fac, sunteți incredibili, voi reveni anul viitor”, a declarat Armin van Buuren. La final, artistul a coborât în mijlocul publicului și i-a îmbrățișat pe fanii aflați în primele rânduri.

Și trupa americană Black Eyed Peas a făcut spectacol, membrii acesteia evoluând pe scenă peste o oră și jumătate, în singurul concert din Europa din acest an. Membrii acesteia au fost urmați pe scena principală de Tujamo și Fedde Legrand, iar pe o altă scenă din festival a evoluat și trupa românească Paraziții.

Untold 2018 a avut în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca, având invitați peste 200 dintre cei mai populari artiști din lume, precum Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun, Steve Aoki și mulți alții.