Marcel Pavel, 60 de ani, este internat la Institutul „Matei Balş” din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Înainte să primească rezultatul testului de Covid, artistul a declarat într-un interviu că a răcit în timpul unor filmări.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat el miercuri pentru click.ro.

Potrivit Libertatea, cu doar două zile înainte de a afla că are Covid-19, interpretul a participat la filmările pentru o emisiune TV, unde a intrat în contact cu mai multe nume cunoscute din showbiz.

Printre persoanele cu care a intrat în contact artistul se numără Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși sau Monica Anghel.

Miercuri seară, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală.

Din acest motiv, este alertă maximă şi la Antena 1, unde Marcel Pavel a participat, în ultimele zile, la filmările noului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Surse medicale apropiate de acest caz au declarat că şi Ozana Barabancea, unul dintre juraţii show-ului de la Antena 1, a fost depistată pozitiv cu Covid-19 şi a fost internată în spital joi la prânz.

Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii în urmă cu câteva zile, acolo unde a interacţionat cu Ozana Barabancea: „A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, scrie Gândul. O altă vedetă a emisiunii, Andreea Bălan, a fost şi ea testată deja, iar rezultatul în cazul ei a fost, din fericire, unul negativ.

De asemenea, surse din Antena 1 au declarat pentru Gândul că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului „Te cunosc de undeva” să se testeze preventiv.

Duminică, artistul a sărbătorit ziua de naștere a soției sale, Violeta. „Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună «La mulți ani»! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris el într-un mesaj pe Facebook.

Interpretul este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină la Teatrul Balșoi din Moscova Violeta (49 ani). Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).

Potrivit unui comunicat transmis ieri de Antena 1, filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment.

„Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare”, se arată în comunicat.