Fostul superstar al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, rămas liber de contract după plecarea de pe Old Trafford, s-a bucurat de primul său Crăciun ca jucător liber, adăugând la colecția sa o supermașină în valoare de 250.000 de lire sterline.

Jucătorul de 37 de ani este încă fără club după plecarea sa neobișnuită de la Manchester United, iar unele rapoarte susțin că este aproape de o mutare la Al-Nassr. Contractul oferit de giganții saudiți ar fi de aproximativ 200 de milioane de euro pe an, o cifră care l-ar face cel mai bine plătit jucător de pe planetă.

Rapoartele au susținut că Ronaldo așteaptă cu răbdare să semneze, după ce inițial și-a fi dorit un transfer la un club din Liga Campionilor. Între timp, simbolul portughez își petrece timpul cu familia sa, după o campanie dezamăgitoare la Cupa Mondială.

Portugalia a fost eliminată în faza sferturilor de finală, provocând o reacție furibundă din partea partenerei Georgina Rodriguez, după ce Ronaldo nu a fost titularizat de selecționerul Fernando Santos. Cu toate acestea, cuplul a lăsat în mod clar această dezamăgire în urmă, Ronaldo primind un cadou de Crăciun excentric.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Ronaldo poate fi văzut stând într-un Rolls Royce Phantom, evaluat la aproximativ 250.000 de lire sterline. Fotografia este însoțită de un mesaj care se traduce prin „mulțumesc, dragostea mea", dedicată iubitei sale.

Georgina a postat un videoclip în care Ronaldo, încântat, primește cadoul, sărind în mașină împreună cu copiii săi. Este cea mai recentă achiziție dintr-o flotă de vehicule de lux care a costat 17 milioane de lire sterline. Ronaldo a investit o bună parte din câștigurile sale uriașe din carieră în colecția sa de mașini, care mai include Bugatti, Ferrari și Aston Martin.

În iunie, Ronaldo a cheltuit aproximativ 10,5 milioane de dolari pe un Bugatti în ediție limitată, din care există doar 10 exemplare, potrivit Bild. Atractivul Centodieci are un motor W16 de 8 litri și o putere de 1600 CP. Acesta poate face 0-62mph în doar 2,4 secunde și atinge o viteză maximă de 380 km/h. Acesta s-a alăturat altor două supercaruri realizate de producător și este de departe cel mai scump din uriașa sa colecție. Ronaldo are "CR7" brodat pe tetierele celorlalte două Bugatti ale sale - un Chiron și un Veyron.

Printre celelalte mașini ale sale cele mai impresionante se numără un McLaren Senna de 1 milion de lire sterline și un Mercedes G-Wagon Brabus gigantic.