Flick Domnul Rimă s-a îndrăgositit lulea. În ultimele zile, unul dintre cei mai iubiți oameni de radio a postat pe pagina sa de Facebook diferite poze cu o frumoasă brunetă, nimeni alta decât orădeanca Denisa Hodișan.

 

“Absolut tot ce contează

E faptul că radiază.

Și-ar mai fi o precizare:

Nu, nu mă refer la Soare”, este una dintre cele mai recente poezii semnate de Flick și care însoțește o imagine cu cei doi îndrăgostiți pe Dealul Ciuperca din Oradea.

În doar o oră de la postare, imaginea a strâns zeci de mii de like-uri, sute de comentarii și distribuiri.

“E-mpânzit tot internetul

Că s-a îndrăgostit poetul

Eu cred că-i așa de mult

Numai fata nu a vrut

Să apară împreună

Că n-avea rima cea bună

Dar pe timp de izolare

A băgat băiatul tare

A cucerit-o cu rima...

Bravo, bro! Ai toată stima!”, i-a scris Corina G. pe pagina de Facebook.

“De astăzi, poetul Flick

E îndrăgostit un pic,

Iar noi toți, cu mic cu mare

Ne bucurăm de <schimbare>”, a fost un alt comentariu.

Fincea Sebastian Andrei, sau Flick, cum îl ştie toată lumea, a ajuns cunoscut din întâmplare. Pasiunea lui pentru versuri i-a adus mii de admiratori şi, tot aşa, a ajuns să fie supranumit “Domnul Rimă”.

„De la Flicea, un coleg mi-a spus Flick. Flick s-a născut în clasa a doua. Toți colegii mă știau de Flick în liceu, în facultate am plecat fără această poreclă, eram Andrei Sebastian. Când am intrat în lumea radioului, am văzut că DJ-ii aveau nume sonore și mi-am amintit de Flick. Învățam destul de bine, în clasa întâi am luat premiul I. Am fost un copil cuminte. Țin minte că era la modă să faci informatică și mi-am dorit mult domeniul acesta. Am copilărit la Câmpina și mi-am dorit să merg la un liceu de profil. Când am văzut că sunt bun pe ceea ce fac am decis să renunț la contabilitate”, a povestit Flick, pentru Star Matinal.

Iubita lui, orădeanca Denisa Hodișan, este câștigătoare a titlurilor Miss Planet 2019 și Miss Balkan 2017-2018, fiind cunoscută și datorită Școlii de prinți și prințese “Gift of Beauty”. Anul trecut, pe 19 octombrie, Denisa punea România în topul Planetei, după ce a câștigat marele titlu “Miss Planet 2019”. Ulterior, tânăra a fost invitată la diferite show-uri de televiziune, arătând că femeia din România poate fi nu doar frumoasă, ci și deșteaptă.