Actrița Millie Bobby Brown, în vârstă de 14 ani, prințul Harry, liderul nord-coreean Kim Jong-un, președintele american Donald Trump și omul de afaceri Elon Musk au fost incluși în lista de anul acesta a celor mai influente 100 de personalități realizată de publicația Time.

Actrița britanică Millie Bobby Brown, star al serialului SF "Stranger Things", în care joacă de la vârsta de 12 ani, este cea mai tânără personalitate aflată vreodată pe această listă, care, de obicei, este împărțită pe domenii (pionieri, lideri, titani, artiști și simboluri). Pe lista Time de anul acesta i se alătură prințul Harry, logodnica acestuia, fosta actriță americană Meghan Markle, artista rap Cardi B, cântăreții Rihanna, Kesha și Shawn Mendes, jucătorul de tenis Roger Federer, actrița Nicole Kidman și primarul Londrei, Sadiq Khan. De asemenea, pe această listă se află și actorul Hugh Jackman, actrița și regizoarea Greta Gerwig, regizorul Guillermo del Toro, premierul canadian Justin Trudeau, președintele chinez Xi Jinping, premierul Japoniei, Shinzo Abe, președintele francez Emmanuel Macron, vedeta TV Oprah Winfrey și fondatorul și CEO Amazon, Jeff Bezos.

Potrivit Time, un număr record de 45 de personalități din lista de anul acesta au sub 40 de ani. Personalitățile sunt alese de editorii revistei în funcție de "cât de multe lucruri pot învăța oamenii de la ele". Revista Time, care are mai multe milioane de cititori la nivel mondial, oferă anual, din 1927, și titlul de persoana anului. Anul trecut, acest titlu a fost atribuit mișcării online de conștientizare a hărțuirii și abuzului sexual #MeToo.