Testul de paternitate a dovedit că Delphine Boël este al patrulea copil al regelui Albert al II lea, iar cei doi copii ai artistei vor prelua şi ei numele regal: Saxe-Cobourg, scrie BBC. Regele Albert al II lea a abdicat în 2013, din cauza unor probleme de sănătate.

Artista Delphine Boël, în vârstă de 52 de ani, şi-a câştigat titlul regal, după ce instanţa a dovedit că este fiica fostului rege Albert a II-lea al Belgiei, conform BBC. Boël a spus prima dată că Albert al II- lea este tatăl ei într-un interviu în 2005. De atunci se luptă ca tatăl ei să o recunoască drept fiică. Într-un final, amenzile de 5.000 de euro pe zi l-au determinat pe fostul rege să accepte testul de paternitate, care dovedeşte că mai are un copil. Avocatul artistei Delphine Boël spune că aceasta este încântată de reuşită, dar nu e suficient.

„O victorie judiciară nu va înlocui niciodată dragostea unui tată, dar oferă un sentiment de dreptate. Mulţi copii care au trecut prin încercări similare ar trebui să găsească putere de a le înfrunta”, a spus Marc Uyttendaele, avocatul artistei.