Vedeta pop Beyoncé a născut gemeni, potrivit media americane care citează surse din apropierea cântăreței americane și a soțului său, rapperul Jay Z, informează duminică AFP și DPA. Chiar dacă vestea a ajuns publică duminică, se pare că artista ar fi născut la începutul săptămânii trecute.

Beyonce și rapper-ul Jay Z se pot considera cu adevărat împliniți, din toate punctele de vedere. În prezent sunt părinții a trei copii, ei mai având o fiică, Blue Ivy, în vârstă de 5 ani. Ce-ți poți dori mai mult când ai o carieră de succes, esți cunoscut în întreaga lumea, ești părinte și ai bani cu care ai putea să-ți cumperi orice. Cuplul, care mai are un copil, o fetiță în vârstă de 5 ani, Blue Ivy, a anunțat sarcina în luna februarie a acestui an.  „Vrem să împărtășim dragostea și fericirea noastră cu voi. Am fost binecuvântați cu gemeni”, a scris cântăreața în februarie, la descrierea pozei care a strâns un număr record de reacții din partea internauților. Beyonce a strâns peste 8 milioane de like-uri, în mai puțin de 24 de ore, cu poza în care a a anunțat că este însărcinată cu gemeni. Beyonce a publicat de atunci pe rețelele de socializare mai multe fotografii care înfățișează evoluția sarcinii sale. Se pare totuşi că artista ar fi născut la începutul săptămânii și niciun membru din familie nu s-a dat de gol până duminică, 18 iulie. Potrivit Reuters, mai multe surse anonime au declarat că Beyonce, Jay Z și Blue Ivy au fost văzuți într-un spital din Los Angeles încă de miercuri. De altfel, Us Weekly, au citat alte surse, conform cărora Beyonce ar fi născut la începutul săptămânii.

„Bey și Jay Z au împărtășit vestea cu familiile și prietenii apropiați”, a declarat o sursă pentru People.

Sexul gemenilor nu a fost încă dezvăluit, însă o femeie neidentificată a fost fotografiată vineri aducând la spital un buchet cu flori roz, mov și albastre și două baloane de dimensiuni mari pe care era scris "Fetiță" și "Băiețel". Pe cartea de vizită atașată buchetului de flori erau trecute inițialele "B+J", mai arată E!.

Beyoncé ocupă locul al doilea în topul celor mai bine plătite 100 de celebrități în ultimul an realizat de revista Forbes, aceasta fiind întrecută în acest clasament dominat de celebrități americane de rapperul american Diddy. Cântăreața a obținut încasări de 105 milioane, în principal din turneul său încheiat la sfârșitul anului 2016, care i-a adus circa 250 de milioane de dolari brut. Soțul ei, Jay Z, se află pe poziția a 55-a în acest top, cu încasări de 42 de milioane.