Actorul de origine română Sebastian Stan va juca în producția Netflix „The Devil All the Time”, în locul lui Chris Evans, fostul său coleg din franciza de succes cu supereroi „Căpitanul America/ Captain America”.

 

Actorul Chris Evans a trebuit să renunțe la acest proiect din cauza unui program foarte încărcat. În acest lungmetraj vor mai juca Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough și Bill Skarsgard. Filmul este o adaptare a romanului omonim lansat de scriitorul Donald Ray Pollock în 2011. Acțiunea este situată într-un oraș fictiv, Knockemstiff, din Ohio, unde izbucnește „o furtună de credință, violență și izbăvire”. Antonio Campos va regiza filmul, pe baza unui scenariu semnat de el și Paulo Campos.

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reușit să se impună în industria de film americană. În „Marțianul”, nominalizat la șapte premii Oscar, a jucat alături de Matt Damon, iar în „Lebăda Neagră” a făcut parte dintr-o distribuție de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel. A jucat și în musical-uri pe Broadway și în serialul american „Gossip Girl”, dar și în lungmetrajul „I, Tonya”, de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia „Captain America” a jucat într-un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving și Samuel L. Jackson. Rolul din „Captain America” l-a reluat și în franciza „Avengers”.

Chris Evans s-a remarcat în trecut cu roluri precum cele interpretate în filmele din seria „Cei patru fantastici”, „Ţestoasele Ninja”, „Care-i numărul tău?” şi două francize de succes inspirate din universul benzilor desenate Marvel – „Căpitanul America/ Captain America” şi „Răzbunătorii/ The Avengers”.