Reşedinţa influencerului Bryce Hall, de la Hollywood, a fost gazda a cel puţin două mari adunări în ultimele săptămâni, iar noaptea trecută, primarul din Los Angeles a ordonat tăierea curentului pentru această casă. Adunările mari de oameni şi petrecerile sunt interzise în Los Angeles.

 

Eric Garcetti, primarul din Los Angeles, a ordonat tăierea curentului electric la o reşedinţă luxoasă din Hollywood, acolo unde poliţia a descoperit că petreceri care încalcă măsurile sanitare au loc frecvent. În locul vizat locuiesc mai mulţi influenceri de pe TikTok, inclusiv Bryce Hall, care are 13 milioane de urmăritori, relatează scmp.com. Primarul a ameninţat că va tăia curentul electric şi apa în casele în care se vor organiza petreceri şi se vor încălca regulile emise din cauza pandemiei de Covid-19.

„Cu peste 170.000 de americani decedaţi, inclusiv 2.000 de persoane în Los Angeles, trebuie ca fiecare cetăţean să înţeleagă măsurile impuse. Nu trebuie să participaţi la petreceri care vă pun atât pe voi, cât şi pe alţii în pericol”, a spus Garcetti.

Vedetele de pe social media au creat un trend prin a locui împreună în Los Angeles, cu scopul de a-şi documenta viaţa pe TikTok.