Cântărețul canadian Justin Bieber a afirmat că trece printr-o perioada dificilă și le-a cerut fanilor să se roage pentru el, la o lună după ce au apărut informații potrivit cărora s-ar trata pentru depresie.

 

Justin Bieber a făcut dezvăluirile sâmbătă, pe rețeaua de socializare online Instagram, printr-un mesaj însoțit de o poză în care apare alături de managerul său, Scooter Brown, și de rapperul Kanye West. El a afirmat că vrea să-și țină la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața lui, în speranța că povestea sa își va găsi corespondent în cele ale fanilor săi. El a afirmat că se simte „deconectat și ciudat”, dar că „își revine tot timpul, așa că nu se îngrijorează” și le-a cerut admiratorilor săi „să se roage pentru el”.

Problemele sale sunt cauzate de viața sa personală. Deși speculațiile privind faptul că suferă de depresie au apărut de aproximativ o lună, acestea nu arată că el ar fi nefericit în dragoste. Conform unei surse citate de revista People, depresia cântărețului nu ar avea nicio legătură cu soția sa, fotomodelul Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, cu care s-a căsătorit în septembrie 2018. Sursa a afirmat că el „este foarte fericit că este însurat cu ea, doar că se chinuie cu altceva pe plan mintal. El este înconjurat de oameni care îl ajută și face tratament și crede că se va simți mai bine curând”.

Dificultățile prin care trece Justin Bieber în viața sa personală nu sunt însă o noutate. Ele au fost dezvăluite într-un interviu acordat, împreună cu soția sa, pentru revista Vogue. În cadrul acestuia, cântărețul a afirmat că a fost dependent de sex și de antidepresive. El a mai spus că a trecut printr-o perioadă de abstinență înainte de a ajunge să fie într-o relație cu Baldwin și că, astfel, „s-a apropiat mai mult de Dumnezeu”. El simte că acest comportament a fost recompensat prin faptul că a ajuns să se căsătorească cu aceasta.

De asemenea, soția sa s-a declarat mândră de modul în care și-a gestionat Bieber dependențele. Hailey Baldwin consideră extraordinar faptul că soțul ei și-a gestionat problemele „fără un program, fără un ghid, fără întâlniri la Alcoolicii Anonimi”. Ea a mai declarat că Bieber este, „într-un fel, un miracol ambulant”.

În 2017, Justin Bieber și-a întrerupt brusc un turneu - Purpose World Tour -, deși mai avea de susținut 14 concerte. Informații despre problemele sale de sănătate au apărut încă de pe atunci.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.