Actrița britanică Jane Seymour, starul serialului „Dr. Quinn”, în vârstă de 67 de ani, a pozat pentru revista Playboy, fiind dovada vie că o femeie poate fi sexy la orice vârstă.

După moartea fondatorului revistei, Hugh Hefner, pe 27 septembrie 2017, Playboy nu și-a pierdut din inventivitate. După primul pictorial al unei playmate transgender, în octombrie 2017, revista face loc unei legende, Jane Seymour, eroina serialului „Dr Quinn”, difuzat între anii 1993 și 1998.

La 67 de ani, actrița s-a decis să se dezbrace a treia oară pentru cititorii Playboy, potrivit unui anunț al acesteia publicat pe platforma Instagram. Actrița a publicat cu această ocazie și o fotografie din timpul ședinței pentru Playboy, în care apare îmbrăcată într-un furou și o jachetă din lână.

„Sunt încântată să împărtășesc cu voi acest lucru. Am fost recent fotografiată și intervievată, în casa mea, de cei de la revista Playboy. Am făcut dezvăluiri despre cariera mea, familie și despre faptul că mă simt mai bine ca oricând la 67 de ani... și dincolo de asta!”, a scris actrița, care a adăugat că se simte „mai sexy ca oricând”. Jane Seymour s-a născut pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Marea Britanie. În 1973, devine fata Bond în filmul „Pe cine nu laşi să moară”, unde joacă alături de Roger Moore, apoi este distribuită în serialul „The Odine Line” (1973) şi, în acelaşi an, apare în seria „Frankenstein: The True Story”. În 1982, câştigă un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune „La est de Eden”, iar, în 1988, este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din „Onassis: The Richest man in the World”. În acelaşi an, aceasta este nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din „War and Remembrance”. Între 1993 şi 1998 va juca în serialul de succes „Dr.Quinn”, unde interpretează o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996, câştigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din „Dr. Quinn”.