Mama şi sora vedetei pop Mariah Carey au murit în aceeaşi zi, „într-o întorsătură tragică a evenimentelor", a confirmat celebra cântăreaţă, transmite marţi DPA.

Cele două, Patricia şi Alison, au murit în aceeaşi zi, dar circumstanţele producerii acestei tragedii nu sunt încă cunoscute, menţionează DPA.

„Am inima frântă pentru că mi-am pierdut mama la sfârşitul săptămânii trecute”, a declarat Mariah Carey pentru agenţia de presă britanică PA. „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi”, a adăugat ea.

„Mă simt binecuvântată pentru că am putut să-mi petrec săptămâna trecută alături de mama, înainte să moară. Apreciez dragostea şi sprijinul primite de la cei din jur şi respectul pentru intimitatea mea în această perioadă imposibilă”, a mai declarat vedeta.

Mama solistei, Patricia şi tatăl ei, Alfred, s-au despărţit pe când Mariah avea 3 ani. În 2020 solista a scris despre natura „complicată” a relaţiei pe care a avut-o cu mama sa în cartea sa de memorii, „The Meaning Of Mariah Carey”.

Mariah Carey a păstrat relaţia cu mama sa, care avea pregătire de cântăreaţă de operă, alături de care a înregistrat duetele festive „O Come All Ye Faithful” şi „Hallelujah Chorus” în 2010. Ea şi-a dedicat memoriile parţial mamei sale, notând: „Şi pentru Pat, mama mea, care, după toate prin câte am trecut, cred că a făcut tot ce putea mai bine. Te voi iubi cât de mult pot, întotdeauna”.

Relaţia cântăreţei cu sora sa a părut de asemenea complexă. În memoriile sale, Carey a descris această relaţie drept „mult mai sigur pentru mine din punct de vedere emoţional şi fizic să nu am niciun contact” cu Alison şi Morgan (fratele lor).