Alături de informaţiile numerologice rezultate din data naşterii, sunt foarte importante şi datele rezultate din nume. Prenumele este foarte important şi se referă în mod principal la activitate. Desigur, face referire şi la alte domenii şi lucruri din viaţa unui subiect. Numerologia iniţialelor numelui este şi ea importantă şi foarte practică. Iniţiala unui nume este cea mai importantă literă a acelui nume. Ea are un efect caracteristic şi definitoriu pentru acel nume. Este foarte importantă în semnificaţiile şi predicţiile numerologice. Iniţiala prenumelui se referă în mare parte la activitate, dar şi la alte domenii. În cele ce urmează vom prezenta numărul numerologic al fiecărui grup de litere din alfabetul latin, urmată de prezentarea influenţei pe care o aduce anul 2022, cu nămăr universal 6, nativului, pe baza primei litere a prenumelui său.

A, J, S - 1. Favorizarea gândirii, înţelepciunii şi evoluţiei spirituale. Mulţi îşi vor dezvolta intuiţia şi abilităţile psihologice, parapsihologice şi spirituale, mai ales cu referire la spiritualitatea liberă, fără ignoranţă şi fără gândire limitată. Unele proiecte şi atingerea unor obiective e posibil să întârzie. Sunt favorizate proiectele pe termen lung şi implicările sociale. Sunt favorizaţi cei care muncesc în domeniile intelectual şi în cercetare, în înformaţiile secrete, spiritualitate, descoperirea misterelor şi în creativitate, în special în literatură, muzică, dar şi în media. Sunt favorizate ingineria de sunet şi ingineria apelor, meseriile care se referă la ape şi lichide, ingineria instalaţiilor, cum ar fi cu referire la sistemele de irigaţii. Ca sănătate, sunt predispoziţii spre sensibilităţi de ordin psihic, retenţie de apă în organism şi probleme de la vicii, cum ar fi alcoolismul şi drogurile.

B, K, T - 2. Pentru mulţi va fi un an al transformării, iar transformarea în sens evolutiv e posibil să fie necesară, cel puţin în activitatea profesională. Mulţi vor avea schimbări în plan profesional, poate în două etape. Vor fi avansări salariale şi pentru unii, mai mulţi decât în anul trecut, şi administrative. Munca tehnică, în industrie va fi mai favorizată, dar, cel puţin până în luna august va fi favorizată şi munca în sistemul bancar. Mai mulţi ca în anul trecut îşi vor îmbunătăţi situaţia materială. Dezvoltarea unor abilităţi practice. Mulţi vor face studii noi. Se recomandă atenţie la sistemul osteo-articular şi la zona spatelui.

C, L, U - 3. Atingeri de scopuri, înnoiri sau pregătiri pentru lucruri noi în viaţă. Succes social. Dezvoltarea abilităţilor de comunicare. Cei care lucrează în diplomaţie, în transporturi, în special pentru distanţă lungă şi internaţionale, este posibil să fie foarte solicitaţi, dar şi să li se ofere noi oportunităţi profesionale, mai avantajoase. Favorizarea activităţii profesionale în sistemele de comunicare şi în IT, dar şi o mai bună influenţă pentru cultură şi învăţământ. Mulţi vor învăţa lucruri noi, probabil vor absolvi studii, ori vor învăţa ceva nou. Nativii vor călători mai mult. Călătoriile în străinătate vor fi mai multe. Agenţiile de turism vor avea mai mult succes. Comerţul şi tranzacţiile bancare se vor înmulţi. Se recomandă atenţie la căile respiratorii şi la sistemul nervos.

D, M, V - 4. Creşterea încrederii în sine, dezvoltarea curajului şi a personalităţii. Creşterea optimismului. Noi începuturi. Noi locuri de muncă sau apariţia unor noi oportunităţi profesionale. Cei care vor fi avansaţi în carieră vor fi mai mulţi ca în anul trecut şi tot mai mulţi vor fi cei care vor încerca să îşi facă o afacere proprie. Preocupările administrative şi meseriile care presupun uniformă, halat, ori șalopetă se vor dezvolta în cazul acestor nativi. Nativi, chiar şi cei sociabili, e posibil a se simţi mai izolaţi sau mai detaşaţi de ceilalţi. Relaţiile pe termen lung nu sunt foarte favorizate. Regenerarea sănătăţii este favorizată. Sunt posibile sensibilităţi ale inimii şi ale spatelui.

E, N, W - 5. Discreţia va favoriza activitatea. Sunt favorizate funcţiile de vice şi de consilier. Celor care sunt şefi li se recomandă să fie mai discreţi şi să nu iasă foarte des în luminile rampei, decât dacă sunt actori, deoarece meseriile scenei teatrale vor fi favorizate. Alte meserii favorizate vor fi cele care se referă la muzică, la construcţii - cel puţin o mare parte a acestui an şi la arta culinară, celebra industrie Horeca. Mulţi dintre nativi se vor preocupa, mai mult decât în anul trecut, de construcţia sau achiziţia unei case, ori de achiziţia unui teren. Şi tot mai mulţi decât în anul 2021 e posibil să se mute laolaltă cu partenerul sau să îşi întemeieze o familie. Anul poate aduce diverse realizări şi rezolvări care ţin de familie şi de proprietate. Se recomandă atenţie la abuzurile de alcool şi de alimente, mai ales celor predispuşi la acestea, cum ar fi alcoolicii sau cei cu obezitate. E posibil să existe sensibilităţi referitoare la balonări, retenţie de apă în organism, hiperglicemie sau hipercolesterolemie.

F, O, X - 6. Pentru mulţi dintre nativii cu aceste iniţiale ale prenumelui, 2022 va fi un an foarte favorabil. Beneficiile profesionale, financiare şi sociale vor fi mai multe sau mult mai multe decât în anul trecut. Vor avea o activitate, nu doar profesională, ci şi socială şi relaţională cu mai multă armonie pentru mulţi dintre ei. Vor fi optimişti şi încrezători. Îmbunătăţirea situaţiei salariale e posibilă chiar de la începutul anului. Unii e posibil să lucreze cu două norme. Nativii vor avea realizări sau rezolvări cu referire la casă, proprietate şi familie. Nu sunt excluse îmbunătăţiri în locuinţă, cum ar fi zugrăvit, faianţat sau aplicarea designului interior. Nativii vor fi mai pasionaţi de muzică, artă, în general şi divertisment. Sunt favorizate meseriile referitoare la muzică, artă plastică, design de clădiri, peisagistică, industria divertismentului, contabilitatea, arta culinară, domeniul HORECA, dar şi agenţiile de turism. La femei factorul de fertilitate va creşte, mai multe ca anul trecut e posibil să devină mame. E foarte posibilă pentru nativi creşterea poftei de mâncare, îndeosebi a apetenţei pentru dulciuri şi dezvoltarea masei corporale. Nativii vor călători mai mult în străinătate, decât în anul anterior.

G, P, Y - 7. Anul poate aduce activităţi importante şi realizări importante. Stabilitate profesională, îmbunătăţirea situaţiei profesionale, siguranţă salarială şi posibile avansări în fucţii administrative, pentru mai mulţi nativi decât în anul 2021. Succes în funcţii administrative. Posibilă întemeiere a unei familii. Achiziţii de locuinţă, de proprietate sau dezvoltare a unei proprietăţi. Realizări pecuniare individuale sau laolaltă cu membrii familiei. Sunt favorizate ordinea, disciplina şi buna organizare. Cei care nu au activitatea caracterizată de acestea, ar fi bine să se adapteze. Vor fi favorizate meseriile care se referă la ordine, la ajutorarea oamenilor, în general meseriile care presupun a se purta uniformă, halat, ori salopetă. Sănătatea va fi, în general, favorizată. Există posibile sensibilităţi cu referire la inimă, articulaţii şi zona spatelui.

H, Q, Z - 8. Va fi un an al activătăţii, la propriu. Nativii vor fi, se pare, mult solicitaţi şi nu doar la servici. Un an dinamic, cu multă mişcare, posibil şi cu multe călătorii, însă, în general, călătorii pe termen scurt. Creşterea optimismului şi a pasiunii pentru sport şi fitness. Sociabilitatea va spori. Comunicarea va fi multă, poate mai multă decât în mod obişnuit, nu doar prin mijloacele tehnice. Sunt posibili prieteni noi, poate în mod neaşteptat şi ajutor neaşteptat de la necunoscuţi. Sunt posibile mai multe oferte de job pe parcursul anului, însă unele dintre ele sau unele proiecte e posibil să fie doar pe termen mediu, de exemplu patru, maxim cinci luni. Creşte solicitarea în muncă. Vor fi favorizate profesiile cu referire la sport, fitness, transporturi, IT şi comunicare, învăţământ, dar în special cel practic, de tip profesional sau de tipul pregătirii pentru o nouă meserie, cursurile practice de termen scurt sau mediu. Învăţământul tehnic, de orice durată va fi favorizat. Meseriile tehnice, cum ar fi cele de mecanic, mai ales mecanic auto, instalator şi electronist, vor fi favorizate. Ca sănătate, se recomandă atenţie la sistemul nervos, zona membrelor și căile respiratorii.

I, R - 9. Creşterea optimismului personal şi a preocupărilor pentru aspectul fizic. Achiziţiile de haine şi încălţăminte vor fi mai multe decât în anul anterior. Acest an aduce stabilitate salarială, financiară şi pecuniară. Multora le va spori sursa de venit financiar şi situaţia materială, în general, prin sporirea economiilor sau achiziţia de casă, ori proprietăţi imobiliare. Alţii îşi vor dezvolta proprietatea. Unii îşi vor descoperi sau valorifica abilităţile creative, cum ar fi cele muzicale. Succesul pe plan relaţional este mai favorizat decât în anul anterior. Sunt posibile relaţii noi, în general armonioase şi de termen lung. Factorul de fertilitate va fi avantajat, şi mai multe femei decât în anul trecut e posibil să devină mame. Activitatea profesională va fi în general mai paşnică şi mai armonioasă. Sunt favorizate meseriile referitoare la frumuseţe, estetică, design, artă, consiliere, domeniul juridic, avocatura, notariatul, contabilitatea, dar şi domeniul imobiliar şi bancar, cel puţin în prima jumătate a anului. În general sănătatea e favorizată. Anul aduce mai multă pace, mai multă înţelegere şi, pentru mulţi, mai multă bucurie.

Dumitru Paraschiv, numerolog şi astrolog