Primele litere ale numelui, îndeosebi ale prenumelui sunt foarte importante în numerologie. Prenumele reprezintă, între altele, şi activitatea, iar o analiză numerologică foarte eficientă, referitoare la prenume, este cea bazată pe litera iniţială. Acest an va influenţa purtătorii de nume, conform acestei litere, după cum urmează.

 

A, J, S. Un an al transformărilor, poate chiar radicale, pentru unii, cel puţin în activitate. Probabil va fi nevoie de o nouă specializare practică. Perioadele martie - aprilie, mijlocul anului şi începutul toamnei e posibil să aducă unele situaţii noi sau care necesită schimbare, ori luarea unor măsuri. Altfel, pentru mulţi anul va aduce îmbunătăţire salarială, poate chiar de două ori, avansare administrativă, mai mult succes social, stabilitate economică, dar şi financiară, locativă, iar pentru unii şanse pe plan relaţional, de stabilitate a unei relaţii, a familiei sau de stabilitate locativă şi de proprietate.

 

B, K, T. Aflarea de secrete, de lucruri ascunse ori lucruri noi. Pasiune pentru cercetare, spiritualitate şi evoluţie spirituală. Anul aduce şansa finalizării unor proiecte sau altor lucruri şi pregătirea pentru lucruri noi. Creşterea magnetismului social. Posibile tendinţe de întârziere, uneori sau de lenevire. Pentru unii e posibil să debuteze ori să se dezvolte preocupările pentru vicii, mai ales alcool, droguri şi cafea. Acest an favorizează dezvoltarea cunoaşterii, a intelectului, a culturii şi capacităţilor paranormale. Mulţi e posibil să devină mai singuratici, mai melancolici şi e posibil să lucreze mai mult seara şi noaptea decât în anul precedent ori să râmână deseori la serviciu peste program.

 

C, L, U. Reuşită socială. Anul aduce posesorilor acestor iniţiale de prenume şanse de noi începuturi, îndeosebi în activitatea profesională, dar şi pentru dezvoltare de parteneriate, dezvoltare profesională, posibil şi de profit. Nu este exclusă găsirea unei noi oportunităţi şi păstrarea, în unele cazuri, şi a celeilalte ori a celorlalte. Este posibilă găsirea unor joburi la distanţă, poate chiar în străinătate. E posibil să fie nevoie de unele transformări sau alegeri, probabil nu uşor de făcut. Acestea e posibil să apară în primăvară sau la mijlocul anului. Posibile schimbări de loc de muncă, dar şi creştere de salariu şi, pentru unii, avansare administrativă. În unele cazuri e nevoie să se modifice diverse lucruri la firmă sau la instituţie, pentru ca acestea să funcţioneze mai bine. Pentru diverse persoane va fi nevoie de schimbări la serviciu sau de serviciu.

 

D, M, V. Nevoia unor decizii, probabil de tipul: ori aşa, ori altfel. E posibil să existe despărţiri, în general definitive, cum ar fi divorţuri, mai ales acolo unde au existat, în relaţie, incompatibilităţi de temperament, respectiv de personalitate. Expirări şi anulări de colaborări şi de contracte de muncă şi de afaceri. Mulţi vor dori să încheie diverse lucruri, iar unii se vor pregăti pentru lucruri noi. Mulţi vor reuşi, probabil, prin impunere şi luarea unor măsuri, să îşi facă ordine în casă, inclusiv tehnic, cu eventuale reparaţii şi îmbunătăţiri, probabil amânate şi, de asemenea, în proprietate şi în relaţiile cu persoane apropiate din familie sau din planul profesional. Mulţi e posibil să îşi sporească proprietatea, banii, poate chiar să construiască, ori să cumpere case. Creativitatea şi pasiunea pentru artă e posibil să sporească.

 

E, N, W. Succes, realizări, dar şi necesitatea de a rezolva lucrurile la timp, mai ales dacă asta s-a amânat. Posesorii acestor iniţiale de prenume vor avea şansa unor noi oportunităţi, cum ar fi începerea unui nou loc de muncă sau oportunităţi pentru un nou serviciu. Noi începuturi, în general. Avansări în carieră ori primirea de funcţii noi. Unii vor deveni independenţi profesional. Dezvoltare a normei de muncă, dezvoltare a venitului şi, posibil, a numărului tranzacţiilor financiare. Mulţi vor călători mai mult, inclusiv în străinătate, decât în anul precedent. Şansele de a munci în străinătate sau de la distanţă vor fi mai multe, în general, decât în anul precedent, iar lunile ianuarie, martie, octombrie şi decembrie vor fi favorizate în acest sens. E posibilă dezvoltarea poftei de mâncare, îndeosebi pentru dulciuri, cât şi îngrăşarea. Multe femei vor avea ocazia de a deveni mămici, unele vor afla o astfel de veste în mod neaşteptat. Şanse de reprofilare profesională.

 

F, O, X. Unii vor face ordine în viaţa lor sau cu referire la casă şi la proprietate. Este un an în care unii vor pune bazele unei familii sau vor achiziţiona ori dezvolta o proprietate. Renunţări la colaborări, anulare sau expirare de contracte de muncă sau de afaceri. Unii vor lua decizii, probabil amânate până atunci, de a se despărţi de parteneri, ca urmare a unor certuri şi neînţelegeri. Cauza e posibil să fie incompatibilitatea; personalităţi diferite, dar nu compatibile şi, probabil, ambele personalităţi, puternice. Nu sunt excluse litigii cu parteneri sau foşti parteneri, ori cu alte persoane, posibil din familie, cu referire la casă şi la proprietate. Unii e posibil să avanseze profesional, mai ales în funcţii de adjuncţi. Unii, probabil pe baza unor restructurări sau noi structuri, îşi vor organiza o situaţie profesională, imobiliară, materială şi socială mai stabilă, mai sigură, mai puternică şi mai bună.

 

G, P, Y. Pentru cetăţenii cu aceste iniţiale ale prenumelui anul va aduce un plus de armonie în activitate şi pe diverse alte planuri ale vieţii. Este un an al dezvoltării personale, dar şi fizice. Unele persoane vor căuta mai mult sălile de sport sau, pur şi simplu, vor face mai jultă mişcare. Asta poate şi pentru faptul că sunt favorizate îngrăşarea şi creşterea poftei de mâncare sau a pasiunii pentru dulciuri. Factorul de fertilitate va fi favorizat. Este un an al oportunităţilor, dar mai mult de moment. Acest an poate aduce multora dezvoltarea normei de muncă şi a venitului financiar, mai mjulte călătorii, inclusiv în străinătate, decât în anul precedent, dezvoltarea comunicării, inclusiv la distanţă şi mai multe şanse de muncă în străinătate şi de la distanţă.

 

H, Q, Z. Stabilitate şi posibilă dezvoltare locativă şi de proprietate, dar şi familială. Unii îşi vor dezvolta familia actuală, alţii vor avea şansa întemeierii unei familii. Poate fi anul găsirii unui partener de relaţie pe termen lung, alături de care să existe posibilitatea mutării împreună sau întemeierii unei familii. Probabil cei care vor primi aprobare de credit de la bancă şi care îşi vor construi, ori îşi vor cumpăra o casă, vor fi mai mulţi decât în anul 2021 sau decât în anul 2022. Pasiunea pentru artă şi muzică va creşte, inclusiv pentru învăţarea sau practicarea unei meserii creative. Anul e posibil să aducă multora o mai bună ordine în diverse domenii, poate şi datorită necesităţii unor decizii sau acţiuni nu neapărat favorabile. În general va fi un an al stabilităţii locative şi de proprietate, a unei stabilităţi şi îmbunătăţiri pe plan material.

 

I, R. Reuşite sociale, reuşite în relaţiile interumane. Persoanele se vor descurca mai uşor pe plan social şi e posibil să aibă uneori sprijinul unor persoane cunoscute sau necunoscute. Un an al schimbărilor, pentru mulţi, e posibil să apară noi oportunităţi şi realizări noi, dar nu toate de termen scurt, deoarece e posibil ca unele să dureze 5 zile, 5 săptămâni sau cinci luni. Creşterea optimismului şi dezvoltarea independenţei personale, a gândirii libere şi exprimării libere. Vor creşte pasiunea pentru sport, mişcare, în general, săli de sport, dar şi pentru maşini, telefoane şi alte lucruri tehnologice. Achzițiile acestora este posibil să nu mai fie amânate, dacă au fost, sau să fie mai multe decât în anul precedent. Succesul pe plan relaţional e posibil să fie şi el mai mare, însă perspectivele de relaţii pe termen lung nu sunt multe. Unii vor învăţa specializări profesionale noi, mai ales de tip tehnic şi tehnologic, inclusiv pentru serviciile de consum. Vor creşte preocupările pentru mistere, spiritualitate şi evoluţie spirituală, pentru aflarea de lucruri ascunse şi lucruri noi, dar si pasiunile pentru vicii, cum ar fi cafeaua, alcoolul şi drogurile. Unii vor primi noi funcţii administrative.