O cățelușă abandonată din rasa Husky siberian pe nume Jubilee, care are o privire mereu „surprinsă” din cauza unei probleme congenitale la pleoape, a fost adoptată după ce pozele cu ea pe Facebook au devenit virale.

Un crescător de animale a lăsat-o la adăpostul Husky House în anul 2018. Acesta le-a spus reprezentanților adăpostului din Matawan că Jubilee nu poate fi vândută pentru că are mereu o privire „ciudată”, informează CNN. În ciuda defectului congenital la pleopele, Jubilee nu are alte probleme de sănătate.

„I-a fost făcut un control medical amănunțit și a primit undă verde de la veterinari. Problema congenitală nu o afectează în niciun fel și nici nu o încetinește în mișcări. Este fericită și sănătoasă”, a explicat un reprezentant al Husky House pentru CNN.În ultimii doi ani, Jubilee a avut probleme să găsească o familie iubitoare care să aibă grijă de ea. Astfel, cei de la adăpostul Husky House au pus fotografii pe Facebook cu ea, postarea fiind însoțită de un mesaj înduioșător.

„Provin de la un «crescător» care nu m-a putut vinde pentru a spus că «privesc ciudat». Câinii din rasa Husky au un aspect maiestuos și nu știu de ce nu semăn și eu cu ei. Aș vrea să fiu și eu frumoasă pentru ca cineva să dorească să fiu câinele lui”, se arată în postarea pe rețeaua de socializare.

Îngrijitorilor de la Husky House le era teamă că mesajul nu își va atinge scopul, însă, spre surprinderea lor, postarea a devenit virală. Peste 150 de persoane au solicitat să o adopte pe Jubilee, a explicat reprezentantul Husky House.

„De când postare de pe Facebook a devenit virală, am primit un număr copleșitor de mesaje de iubire, susținere și întrebări legate de cererile de adopție. Suntem atât de bucuroși să vedem că toată lumea simte că este minunată, așa cum știam și noi de la bun început că este”, a declarat reprezentantul adăpostului.

Husky House a anunțat sâmbătă că Jubilee și-a găsit „o casă permanentă” cu o familie care mai adoptase un câine de la acest adăpost.