Actriţa americană Zoe Saldana, celebră pentru rolul din superproducția „Avatar”, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

Actrița în vârstă de 39 de ani, care a jucat și în lungmetrajul „The Avengers: Infinity War”, a fost însoțită la ceremonie, care a avut loc joi, de soțul său, artistul italian Marco Perego, și de cei trei copii ai lor, gemenii în vârstă de 3 ani Cy Aridio și Bowie Ezio, și Zen Anton Hilario, în vârstă de 16 luni.

Aceasta a fost o rară apariție a întregii sale familii, completată de mama, bunica și surorile actriței. La eveniment au luat parte și regizorul James Cameron, precum și actrița Mila Kunis și soțul acesteia, actorul Ashton Kutcher. Zoe Saldana a jucat în filme precum „Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy”, „Fură şi fugi”, „Columbiana”, „Blood Ties” şi „Nina”, un lungmetraj despre viaţa şi cariera celebrei cântăreţe Nina Simone. De asemenea, actriţa americană va juca în cele trei continuări ale filmului „Avatar”, regizate de James Cameron, care a realizat lungmetrajul original din 2009.