Actriţa Olivia Munn a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi început o relaţie cu Justin Theroux, la doar câteva săptămâni după ce acesta s-a despărţit de Jennifer Aniston.

Vedeta a spus că nu este „stilul ei” să iasă la întâlniri cu foştii iubiţi ai prietenelor sale. Theroux şi Aniston, care a fost colega de platou a lui Munn în filmul „Office Christmas Party”, au anunţat că se despart la 15 februarie. Munn a negat zvonurile pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un text de la agentul său în care acesta o informează că ar putea fi publicate nişte articole despre presupusa relaţie dintre actriţă şi Theroux.

„Dumnezeule, e atât de stupid. Dacă au spus că oricum vor publica articolul chiar dacă noi am spus că este 100 de milioane la sută neadevărat, m-am gândit că ar trebuie să vă spun că nu este adevărat”, scrie actriţa.

„Dragă tabloidelor, vă rog să nu mă mai combinaţi cu foştii iubiţi ai prietenelor mele. Fără să fiu nepoliticoasă faţă de cei care sunt într-o relaţie cu foştii iubiţi ai prietenelor lor, nu este stilul meu”, a completat vedeta.

Actriţa a distribuit şi o fotografie în care apare împreună cu Aniston, cu eticheta #girlfriends. Nu este pentru prima dată când Olivia Munn neagă zvonuri despre viaţa sa sentimentală.

Recent, a dezminţit informaţiile potrivit cărora ar avea o relaţie cu Chris Pratt şi a postat imagini cu mesajele pe care le-a schimbat cu fosta soţie a acestuia, Anna Faris.