Dacă îți cumperi abonamentul pe 7 zile până la data de 12 iunie, poți fi unul dintre norocoșii câștigători ai unor premii deosebite! Peste 400 de premii tematice își așteaptă câștigătorii!

Budapesta este unul dintre cele mai palpitante orașe ale Europei, o capitală care nu doarme niciodată și unde cultura se îmbină în mod firesc cu istoria. Vizita ta la Sziget se poate transforma într-o experiență unică, atât festivalieră cât și turistică: poți îmbina participarea la un festival muzical și artistic cu descoperirea acestui minunat oraș. Dacă îți cumperi abonamentul pe 7 zile între 18 mai și 12 iunie poți fi unul dintre norocoșii câștigători ai unor premii deosebite.

Anul acesta la Sziget vor concerta  Kasabian, Billy Talent, Jamie Cullum, The Kills, Clean Bandit, Interpol, Pink. Bad Religion, Kensington, Mac DeMarco, Major Lazer, Tom Odell și mulți alții.

Festivalul Sziget se va desfășura în perioada 9-16 august 2017 pe binecunoscuta insulă, Óbuda, din inima Budapestei. Bilete la preț redus sunt disponibile până la data de 31 Mai.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai importante festivaluri internaționale. În 2014 a câștigar premiul pentru „Best European Major Festival”, iar la ediția de anul trecut au participat 441 000 de „Szitizeni” din peste 95 de ţări, acesta devenind astfel unul dintre cele mai multiculturale festivaluri din lume.

La ediția din 2016 au cântat Rihanna, Muse, David Guetta, Sia și mulți alții.