Trailerul filmului „Spider-Man: No Way Home”, al treilea opus din noua serie a francizei „Omul Păianjen” în care rolul principal este interpretat de Tom Holland, a fost prezentat luni la CinemaCon 2021, unul dintre cele mai importante târguri cinematografice din lume, desfăşurat săptămâna aceasta în Las Vegas.

După mai multe săptămâni de aşteptare, Sony a organizat proiecţia oficială a trailerului acestui film regizat de Jon Watts, care va fi lansat în cinematografe pe 17 decembrie.

„Aţi aşteptat prea mult... dar v-am avertizat: Nu eraţi pregătiţi!”, a scris Tom Holland pe contul lui de Instagram, urmărit de 46,2 de milioane de admiratori.

Tânărul actor englez a trimis şi un scurt videoclip organizatorilor CinemaCon, în care apare alături de partenerul său din film, Benedict Cumberbatch, pentru a anunţa acest trailer.

În primul trailer oficial al noii producţii, Tom Holland este prezentat în timp ce se confruntă cu mai multe probleme personale după ce se descoperă că el este persoana care se ascunde în spatele costumului lui Spider-Man. Printre noutăţile aduse de noul film se află integrarea în această saga a personajului Dr. Strange şi a maleficului Doctor Octopus, interpretate de actorii Benedict Cumberbatch, respectiv Alfred Molina.

Alături de Tom Holland revine în acest nou film al popularei francize „Omul Păianjen” şi actriţa Zendaya, care a mai jucat în „Spider-Man: Homecoming” (2017) şi „Spider-Man: Far from Home” (2019). Cele două filme, care au primit critici bune din partea presei, au generat împreună încasări în întreaga lume de peste 2 miliarde de dolari.

Studioul Sony a fost însărcinat cu inaugurarea ediţiei din 2021 a CinemaCon, un eveniment care, după un an de pauză cauzată de pandemia de Covid-19, revine săptămâna aceasta în Las Vegas pentru a îi aduce din nou împreună pe reprezentanţii companiilor de producţie şi pe cei ai firmelor de distribuţie, precum şi alţi antreprenori importanţi din industria cinematografică.

Sony s-a erijat în susţinător ferm al prezentării filmelor în sălile de cinema - într-o critică clară adresată lansării hibride în cinematografe şi în streaming - şi a oferit participanţilor prima proiecţie a filmului „Ghostbusters: Afterlife”, un nou sequel din saga omonimă de comedii cu fenomene paranormale.