Sylvester Stallone scoate la licitație câteva dintre cele mai apreciate ceasuri ale sale, inclusiv două care au devenit celebre în filmele sale.

Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din filme de acțiune, ca Rocky și Rambo, este un colecționar împătimit de ceasuri. El va vinde cinci din cele mai importante ceasuri la un eveniment din 12 decembrie. În loc să se concentreze asupra mărcilor tradiționale precum Rolex sau Patek Philippe, Stallone a fost un colecționar de mărci contemporane, precum Panerai și Richard Mille. Cele cinci ceasuri pe care intenționează să le liciteze includ patru ceasuri Richard Mille și unul Panerai.

Stallone a fost deosebit de pasionat de ceasurile Richard Mille, cunoscute pentru tehnologie, inginerie și materiale de ultimă generație. El va vinde unul dintre cele mai rare ceasuri Richard Mille, un RM 25-01 Adventure Tourbillon Chronograph care s-a născut dintr-o colaborare între Richard Mille și Stallone, care răspunde la întrebarea: „Ce fel de ceas ar purta Rambo?”

Ceasul are un tourbillon, un cronometru, o busolă cu rama detașabilă și capac din carbon, o nivelă menită să sporească acuratețea busolei și un mic compartiment pentru tablete de purificare a apei. Richard Mille a realizat doar 20 de ceasuri, iar la licitație, cel deținut de Stallone este așteptat să aducă între 250.000 și 500.000 de dolari.

Stallone vinde, de asemenea, un RM0 52-01 care are în centru un craniu de aur roz, estimat între 350.000 și 700.000 de dolari. De asemenea, va fi vândut un RM 059-01, unul dintre cele 50 create pentru a onora sprinterul olimpic Yohan Blake, cu o valoare estimată de la 300.000 la 600.000 de dolari.

Un ceas Richard Mille pe care Stallone îl purta în „The Expendables 3” va fi, de asemenea, scos la licitație, estimat de la 60.000 la 120.000 de dolari.

Poate că cel mai faimos ceas vândut este Panerai Luminor, estimat să se vândă cu 40.000 - 80.000 de dolari. Stallone l-a purtat-o ​​în timpul filmului din 1996 „Daylight” - „Panică în tunel”. Apariția i-a adus mărcii Panerai faimă și a atras atenția colecționarilor și cumpărătorilor de ceasuri.