Animația „Ralph rupe netu'/ Ralph Breaks the Internet” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 25,75 de milioane de dolari de vineri până duminică.

În filmul regizat de Rich Moore și Phil Johnston, Ralph, cunoscutul protagonist al unui joc video, și Vanellope von Schweetz, prietena sa îndărătnică, întorc pe dos internetul în căutarea unei soluții care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Pe poziția a doua a box office-ului nord-american, în urcare cu un loc, s-a situat lungmetrajul de animație „The Grinch”, de Yarrow Cheney și Scott Mosier, cu o tematică dedicată Crăciunului, care a avut încasări de 17,73 de milioane de dolari.

În coborâre cu un loc, pe poziția a treia se află „Creed 2”, care a avut încasări de 16,83 de milioane de dolari. În „Creed 2”, de Steven Caple Jr., Florian Munteanu interpretează rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, pe care Dolph Lundgren îl reia, la 33 de ani de la prestația din „Rocky IV”. Era și pelicula în care Ivan Drago îl omora, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din pelicula „Creed”, lansată în 2015.

Pe locul al patrulea se menține „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, de David Yates, care a avut încasări de 11,2 milioane de dolari. „Bohemian Rhapsody”, despre viața lui Freddie Mercury și legendara trupă rock Queen, se menține pe locul al cincilea, cu încasări de 8,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de „Instant Family”, de Sean Anders (7,15 milioane de dolari), „Diavolul în carne și oase/ The Possession of Hannah Grace”, de Diederik Van Rooijen (6,5 milioane de dolari), „Robin Hood”, de Otto Bathurst (4,7 milioane de dolari), „Văduve/ Widows”, de Steve McQueen (4,4 milioane de dolari), și „Green Book”, de Peter Farrelly (3,9 milioane de dolari).