PSD Bihor a anunţat că la organizaţia din Beiuş şi-au depus adeziunea 20 de persoane din diferite medii de activitate.

„Organizația Partidului Social Democrat Bihor a anunțat public, prin vocea președintelui interimar Radu Moldovan, deschiderea pentru cooptarea tuturor bihorenilor care își doresc construcția unei alternative democratice, de bună calitate, la puterea PNL. Ne face plăcere să anunțăm că apelul nostru are ecou, iar numărul celor care ni se alătură crește de la o zi la alta”, menţionează, într-un comunicat de presă, PSD Bihor.

Astfel, dacă săptămâna trecută social-democraţii au anunțat cooptarea a 22 de noi membri în organizația PSD din Oradea, „de ieri, organizația PSD din Beiuș are 20 de membri noi: medici, farmaciști, juriști, ingineri, economiști, antreprenori, persoane tinere sau cu experiență de viață, au decis să pună umărul pentru ca, alături de PSD, să readucă Beiușul acolo unde îi este locul”.

Potrivit PSD Bihor, în ultima perioadă, în PSD Beiuş, organizaţie condusă de Gligor Sabău, s-au înscris aproape 50 de noi membri. „Toți cu hotărârea fermă de a schimba percepția beiuşenilor despre mediul politic și să redea orașului strălucirea și valoarea pe care le merită. Și e doar începutul, căci, cu fiecare zi care trece, sute de beiuşeni ne caută. Vor să ni se alăture, să ne asigure de susținerea lor, să ne ceară sprijin în rezolvarea problemelor”, se mai precizează în comunicatul PSD Bihor.