USR Oradea și-a ales sâmbătă, 4 martie, o nouă conducere care are misiunea de a convinge orădenii să susțină proiectele organizației pentru oraș. Dan Palaghianu, antreprenor și fost subprefect al județului, a primit un nou mandat de președinte al USR Oradea.

„Acest vot vine cu o mare răspundere, aceea de a convinge orădenii că USR are proiecte bune care pun în centrul dezvoltării Oradiei oamenii. Orădenii au nevoie de o calitate mai bună a vieții aici, fie că vorbim despre veniturile familiilor, fie că vorbim despre servicii publice de calitate pentru familii. În ultimii ani accentul s-a pus pe construirea infrastructurii de transport și pe reabilitarea patrimoniului. Ceea ce e foarte bine pentru Oradea. Noi propunem orădenilor o viață mai frumoasă în oraș. Sper ca de data asta să primim votul lor pentru Consiliul Local pentru a ne realiza proiectele”, a declarat Dan Palaghianu, președinte al USR Oradea.

Sâmbătă au fost aleși și vicepreședinții organizației și membrii Biroului Local. Vicepreședinții sunt: Mihai Șvab, Ramona Manea, Ioan Kuibus, Alin Pușcău și Marius Sovarschi.

În reorganizare - PSD vrea Oradea și Judeţul

Noul președinte interimar al PSD Bihor, Radu Moldovan, a organizat azi o conferință de presă la sediul partidului, alături de purtătorul de cuvânt Adrian Madar și președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, Felix Cosma.

Radu Moldovan, președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a spus la începutuul conferinței că a venit în Bihor pentru a căuta soluții pentru restartarea organizației, repunerea pe un făgaș care să îi ducă pe social-democrați în poziția de a se bate pentru câștigarea alegerilor de anul viitor.

„Eu sper să stau cât mai puțin la Oradea. Nu am venit aici pentru vreo funcție. Voi pleca atunci când voi simți că organizația PSD Bihor este pregătită pentru a face alegeri și are pregătiți candidați care să se poată prezenta în fața alegătorilor cu o ofertă electorală care să le dea șanse de a câștiga președinția CJ Bihor și Primăria Oradea. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facem în următoarea perioadă este deschiderea propriu-zisă a acestei organizații. S-au învârtit în poziții de conducere în ultimii ani aceiași oameni și știm care au fost rezultatele. Ne dorim o deschidere concretă, transparentă, pentru toți cei care cred că sunt de stânga, care simt că pot face ceva pentru comunitățile lor. Sunt bineveniți în PSD Bihor”, a spus Radu Moldovan.