Social-democratul Felix Cozma, lider al grupului PSD din Consiliul Judeţean Bihor, a revenit la conducerea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, înlocuind-o pe Violeta Vijulie. Cozma a mai ocupat funcţia de preşedinte al ANFP în perioada 2018-2019.

„Ieri (luni, 3 ianuarie - n.r.), am fost numit președinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, funcție cu rang de secretar de stat. Această funcție este o onoare și, în egală măsură, o înaltă responsabilitate. Am ocupat această poziție în perioada martie 2018-decembrie 2019, interval în care am pus la cale mai multe reforme, multe dintre ele având în prim plan funcționarul public. Împreună cu colegii din cadrul ANFP voi continua procesul de modernizare al funcției publice românești având la bază modelul european. Misiunea mea este aceea de a sprijini funcționarii publici din România și de a-i ajuta să performeze! Vă mulțumesc!”, a anunţat Felix Cozma pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, preşedintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, a menționat că decizia de numire a lui Felix Cozma în funcţia de preşedinte al ANFP a fost publicată în Monitorul Oficial din 3 ianuarie. „Faptul că acum revine în ANFP este dovada că a avut rezultate foarte bune în conducerea acestei instituții! Schimbarea din funcție în 2019 a fost una politică datorită preluării guvernării de către PNL. Felicitări pentru numire și mult succes în această funcție de demnitate publică, Felix-Vasile Cozma!”, a menţionat Ioan Mang pe Facebook.