Consilierul judeţean Dorin Boca a demisionat din PNL Bihor, nemulţumit că nu are susţinerea partidului pentru candidatura la funcţia de primar al comunei Lunca.

„Miercuri, 27 decembrie, m-am retras din toate funcţiile deţinute în PNL Bihor şi, implicit, din funcţia de consilier judeţean. Fiecare are dreptul de a face ce crede că e mai bine. Decizia a fost singura posibilă în condiţiile unei viziuni diferite asupra modului în care trebuiesc gestionate problemele comunităţii din care fac parte. Consider că demisia a fost singurul mod în care mai pot să-mi respect angajamentul asumat ca om politic faţă de susţinătorii şi concetăţenii mei. Şi anume că voi pune umărul şi voi face tot ceea ce este posibil ca să ajut la dezvoltarea comunei mele natale şi să contribui la bunăstarea, siguranţa şi confortul locuitorilor ei. Cu Dumnezeu inainte!”, a anunţat, pe Facebook, Dorin Boca.

El a devenit membru al PNL Bihor în 2019, în 2020 fiind ales consilier judeţean. Una dintre promisiunile făcute locuitorilor din comuna sa a fost că va candida la funcţia de primar, însă conducerea judeţeană a liberalilor îl susţine pe actualul primar din Lunca, Ioan Popa.