Primarul Ilie Bolojan a anunţat că îl va propune pe managerul Spitalului Municipal, dr. Gheorghe Carp, pentru funcţia de viceprimar al Oradiei. Propunerea va fi făcută în cadrul şedinţei Consiliului Local de mâine, 18 iunie.

Ilie Bolojan a precizat că propunerea a fost discutată în cadrul grupului de consilieri ai PNL săptămâna trecută, Gheorghe Carp fiind votat în unanimitate pentru a ocupa unul dintre cele două fotolii de viceprimar al Oradiei. "Am văzut ce a făcut domnul Carp la Spitalul Municipal. Vom fi buni colegi alături de celălalt viceprimar", a declarat Bolojan. La rândul său, dr. Gheorghe Carp a anunţat că, în cazul în care va ajunge viceprimar, se va suspenda din funcţia de manager al Spitalului Municipal "Gavril Curteanu", postul lui fiind îngheţat. Totuşi, Gheorghe Carp a precizat că pe perioada madatului său de viceprimar fotoliul de manager ar putea fi scos la concurs pe perioadă determinată.
În altă ordine de idei, primarul Ilie Bolojan a anunţat că va propune suspendarea apariţiei Ziarului Primăriei, adăugând, totodată că nu există niciun plan de sancţionare a angajaţilor Primăriei.