Elena Udrea: „Venim în campanie și mințim, vorbim frumos, criticăm pe adversari, arătăm cât de răi sunt ei și cât de buni am fi noi, ajungem la putere și facem exact ce au făcut cei dinainte. Știți ce s-a schimbat? Buzunarul în care curge robinetul. Nu există interes pentru a se face ceva.”

Condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea este departe de a ajunge după gratii. Fostul ministru al Dezvoltării se află, în Costa Rica, unde la începutul acestui an a cerut azil politic. În aceste condiții, poliţia a cerut instanţei mandat european de arestare, aplicabil între statele membre UE, și a făcut și cerere de urmărire internațională. Potrivit ministrului Justiției, extrădarea este posibilă și în absența unui tratat cu Costa Rica.

În acest timp, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ în care fostul ministrul al Dezvoltării explică cu subiect şi predicat care este adevăratul scop al celor care se perindă pe la putere: să-şi umple buzunarele din banii publici. Iată înregistrarea

https://www.facebook.com/puterearomanilor/videos/pcb.1449848965120354/1449848698453714/?type=3&theater