La Primăria municipiului Oradea, a avut loc joi, 8 februarie, un moment de importanță majoră pentru Organizația Femeilor Liberale din Oradea. Membrele acestei organizații s-au adunat pentru a-și alege noul lider. Doamnele care și-au depus candidatura au fost Camelia Buhaș și Camelia Dulca. 

La acest eveniment au fost prezenți primarul municipiului Oradea, Florin Birta, viceprimarii Marcel Dragoș și Antonia Nica, precum și Gheorghe Carp, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

Camelia Dulca a fost aleasă în funcția de președintă a Organizației Femeilor Liberale din Oradea. Această alegere reflectă încrederea organizației în capacitatea, dedicarea și viziunea doamnei Dulca de a conduce și de a susține progresul și dezvoltarea organizației în următorul mandat.

,,A fost o competiție frumoasă între cele două colege care au candidat, două doamne asumate, prezente în politică de mai bine de un deceniu și care vor lucra în continuare împreună în organizație", a transmis Arina Moș, senator și președinta OFL Bihor.

Conform unui comunicat de presă transmis redacţiei de către OFL Bihor, Camelia Dulca este recunoscută pentru angajamentul său de durată în promovarea drepturilor femeilor, în susținerea egalității de gen și în avansarea cauzelor sociale și comunitare în Oradea. Cu o experiență vastă în activismul social și politic, Camelia Dulca aduce o perspectivă proaspătă și o determinare fermă în conducerea Organizației Femeilor Liberale. Aceasta a subliniat importanța solidarității și a colaborării în rândul femeilor liberale din Oradea, pledând pentru o implicare activă și pentru consolidarea rolului femeilor în viața politică și socială a comunității locale.

Noua președintă și-a exprimat, de asemenea, recunoștința și angajamentul său față de membrii organizației, promițând să lucreze împreună cu ei pentru a face progrese și pentru a aduce schimbări pozitive în comunitate.