Parlamentarii şi şefii administraţiei judeţene au ales, cu puţine excepţii, ca în acest an să-şi petreacă Revelionul acasă, alături de familie şi prieteni. Cei care şi-au făcut planuri pentru noaptea dintre ani au optat pentru petreceri organizate aproape de casă.

Senatorul Cornel Popa a anunţat că spre deosebire de anii precedenţi, când mergea cu familia la munte, în acest an va petrece Revelionul acasă, în Oradea. În ceea ce priveşte anul 2009, parlamentarul liberal le urează bihorenilor multe împliniri şi să treacă cu bine peste efectele crizei financiare. "Le mulţumesc bihorenilor pentru încrederea pe care au manifestat-o în cele două campanii vizavi de PNL şi de candidaţii săi. De asemenea, le doresc un an nou fericit, cu mult mai multe împliniri, şi îi asigur că voi rămâne un ostaş fidel intereselor bihorenilor atât în Parlament, cât şi la cabinetele miniştrilor", a precizat liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.


Senatorul de Oradea, social-democratul Ioan Mang, a declarat că de Revelion se va afla în Băile Felix, la Hotel Internaţional, alături de soţie şi de prieteni. "După petrecere, ne vom pregăti pentru un nou an de muncă. Vreau să le urez bihorenilor un an nou cu sănătate, fericire şi să treacă cât mai bine peste criza financiară", a afirmat Ioan Mang.

Deputatul Lucia Varga a refuzat să spună unde va merge de Revelion, însă a menţionat că va petrece alături de familie şi de prieteni. "Bihorenilor le doresc un an nou fericit, cu sănătate şi împliniri", a menţionat deputatul de Aleşd. Şi celălalt deputat PNL, Nicolae Jolţa, va rămâne acasă în această seară, alături de familie.


Deputatul democrat-liberal Octavian Bot a declarat că va petrece un Revelion prelungit acasă, împreună cu prietenii, deoarece ziua sa de naştere este pe 1 ianuarie. "Bihorenilor le urez un an nou fericit, la mulţi ani, iar 2009 să le aducă într-adevăr ceva nou, iar tot ce am promis să se îndeplinească", a adăugat deputatul PD-L.

Ioan Sorin Roman, depuat PSD, a decis să petreacă noaptea dintre ani alături de aproximativ 70 de familii din comuna Cefa, pe care a condus-o în calitate de primar. "Sunt unul dintre organizatorii Revelionului de la Căminul Cultural, aşa că voi petrece alături de peste 100 de persoane. În ceea ce priveşte noul an, le doresc tuturor bihorenilor sănătate, fericire şi multe împliniri", a precizat deputatul Sorin Roman.

Deputatul UDMR Lakatos Petru a declarat că, în acest an, va fi acasă în noaptea dintre ani, alături de câteva familii de prieteni. "Le urez bihorenilor multă sănătate. Din păcate, perspectivele economice nu sunt dintre cele mai roz, aşa că sănătatea e cea mai bună ca să putem trece peste această perioadă", a adăugat Lakatos.

Prefectul Mircea Ghitea va fi de Revelion alături de familie, acasă. Acesta a precizat că, pe perioada sărbătorilor, trebuie să fie disponibil în cazul în care apar probleme la nivelul judeţului. "Vreau să le adresez bihorenilor un an nou mai bun decât toţi de până acum, să aibă un loc de muncă. Să fie sănătoşi ca să poată lucra şi să treacă cu bine peste această criză financiară", a declarat prefectul de Bihor.

Subprefectul Traian Abrudan va fi acasă de Revelion, cu familia. "Le mulţumesc bihorenilor pentru anul care a trecut şi le doresc din suflet ca 2009 să le aducă sănătate, înţelegere, iubire, iar Bihorul şi bihorenii să prospere. Şi le urez să fie cât mai puţin afectaţi de criza financiară", a afirmat Traian Abrudan.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Radu Ţîrle, va fi în noaptea dintre ani acasă "în sânul familiei, unde mă simt cel mai bine". "Doresc ca în anul care vine Dumnezeu să le dăruiască bihorenilor sănătate, fericire, prosperitate şi multe bucurii. La Mulţi Ani!", este mesajul de anul nou al şefului administraţiei judeţene.

Vicepreşedintele CJ Bihor, Dumitru Voloşeniuc, va petrece Revelionul la Vadu Crişului, împreună cu socrii. "Le doresc bihorenilor multă sănătate, să nu-i afecteze criza economico-financiară şi bucurii alături de cei dragi", a afirmat Voloşeniuc.

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, se va afla în noaptea dintre ani la Aleşd, unde va petrece alături de familie. Cu toate acestea, edilul-şef al municipiului de pe Crişul Repede a declarat că la miezul nopţii va fi în Oradea, în faţa Primăriei, pentru a închina un pahar de şampanie cu orădenii. Acesta a precizat că le urează atât orădenilor, cât şi celorlalţi bihoreni "La mulţi ani!" cu ocazia trecerii în anul 2009.