Alegerile din Romania din acest an au fost deja avanpremiate cu multe sondaje sociologice sau mai puțin sociologice, profesioniste sau neprofesioniste, regizate sau neregizate. Au fost oscilații, rezultatele sondajelor au avut diferențe mari și schimbări de clasamente în mod frecvent şi la perioade apropiate de timp, între ele.
 

Astăzi vom publica un lucru mult mai rar, predicțiile unui astrolog. Astrologul orădean Dumitru Paraschiv, jurnalist și realizator de emisiuni TV,  ne-a trimis diverse predicții cu referire la alegerile din anul 2024, referitor la unii candidați principali și la alte câteva aspecte. Și ceva despre cine va câștiga alegerile în Republica Moldova.
Eu, Dumitru Paraschiv, cred că Nicușor Dan va obține un nou mandat de primar la București. De asemenea, dacă lui Nicușor Dan i se va propune în perioada următoare a anului, după alegeri, o altă funcție, ori candidatura pentru o altă funcție, cum ar fi pentru funcția de președinte al României, Nicușor Dan va avea succes. Va obține acea funcție. Desigur, dacă va accepta.
Doamna Maia Sandu va câștiga din nou alegerile prezidențiale din Republica Moldova. Această țară va continua cu succes politica de reforme și de colaborare cu Uniunea Europeană.
Revin la alegerile din România. Clotilde Armand (candidatul susținut de Uniunea Salvați România, respectiv de Alianța Dreapta Unită) va câștiga alegerile pentru funcția de primar la Sectorul 1, București.
La Oradea, funcția de primar va fi câștigată de Florin Birta, respectiv de candidatul susținut de Partidul Național Liberal.
Funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor va fi caștigată, din nou, de către Ilie Bolojan. Pentru dumnealui va mai exista cel puțin o propunere de funcție în stat în următoarele 12 luni, după alegeri, funcție aleasă, ori numită, iar domnul Ilie Bolojan va avea succes, în preluarea oricărei astfel de funcții. Desigur, în caz că va dori acest lucru.
La Timișoara, Dominic Fritz va câștiga un nou mandat de primar. Emil Boc, la Cluj-Napoca va câștiga un nou mandat de primar. Allen Coliban va fi din nou primar la Brașov.  Andrei Volosevici va fi reales ca primar al municipiului Ploiești, la alegerile din 9 Iunie 2024.  Atât la alegerile europarlamentare, cat și la cele parlamentare, în România, partidele din zona de dreapta a eșichierului politic (indiferent că vor candida sau nu în alianță) vor obține majoritatea voturilor, cel puțin comparativ cu partidele de alte orientări politice.
Viitorul președinte al României va fi cetățeanul susținut de un partid de dreapta sau de partide de dreapta ale eșichierului politic.

Astrolog Dumitru PARASCHIV