Senatorul PD Radu Ţârle a declarat, ieri,, că nu se va prezenta la votul moţiunii de cenzură, susţinând că protestează faţă de strategia care se conturează în ultima vreme la nivelul conducerii democrate.

"Nu mă voi prezenta în Parlament la votul moţiunii de cenzură. Nu pentru asta am fost ales pe listele Alianţei, în anul 2004. Ceea ce se întâmplă este o mascaradă şi nu vreau să fiu părtaş la ea", a declarat
senatorul PD Radu Ţârle. Europarlamentarul democrat a spus se află la Bruxelles, unde participă la activitatea comisiilor din Parlamentul European. Ţârle a arătat că protestează faţă de "strategia care se conturează în ultima vreme la nivelul conducerii PD". El a acuzat că, în acest moment, moţiunea de cenzură se reduce la "jocuri de interese ale unor indivizi dubioşi". "Este un joc de interese transpartinic", a spus Ţârle. Şi deputatul democrat Liviu Nistoran a declarat, ieri, că nu va vota moţiunea de cenzură a PSD, acuzând conducerea PD că a creat "o falie" între echipa de conducere şi parlamentarii democraţi. "Eu, alături de câţiva colegi de-ai mei din PD, nu vom vota moţiunea de cenzură a PSD, pentru că noi considerăm că nu este un lucru benefic ca PD să intre la guvernare. Singura majoritate posibilă, în acest moment, ar fi una PSD-PD, iar eu nu vreau aşa ceva", a declarat Nistoran.