Partidul Democrat Liberal a luat la cunoştinţă, prin intermediul mass-media, de greutăţile cu care se realizează lucrările la şoseaua de centură a Municipiului Oradea şi de posibilitatea ca aceste lucrări să fie întârziate sau chiar stopate.

Conştienţi că acest obiectiv este foarte important pentru Oradea şi pentru orădeni, aşa cum am procedat şi în alte situaţii similare, am depus diligenţele necesare pentru ca şoseaua de centură să rămână una dintre priorităţile Guvernului României, indiferent de perioada dificilă pe care o traversăm.

Vizita pe care Premierul Emil Boc şi Ministrul Transporturilor Radu Berceanu o vor efectua azi 3 noiembrie la tronsonul centurii pe porţiunea aflată în lucru se înscrie în efortul onest pe care îl depunem pentru finalizarea acestui obiectiv.

La fel cum am procedat şi în urmă cu cîteva luni, când în urma demersului nostru, la insistenţele Senatorului Petru Filip, a fost alocată suma de 500 miliarde de lei vechi pentru deblocarea lucrărilor, asigurăm orădenii că şi de această dată vom determina Guvernul să aloce sumele necesare pentru ca terminarea acestei lucrări să se facă în termenele convenite .