Cu ocazia prăznuirii Sfântului Spiridon, hramul Catedralei din Oradea, vor fi aduse de la Mănăstirea Izbuc racla cu încălțămintea Sfântului Spiridon și copie după Icoana Maicii Domnului a Imnului Acatist din Muntele Athos, odoare care se află în vistieria Sfintei Mănăstiri!

 

Sfintele Odoare vor poposi pentru trei zile la Oradea de miercuri seara, de la ora 17.00, până vineri seara, iar credincioșii se vor putea închina și se pot bucura de programul liturgic care va începe miercuri, de la ora 17.00, cu Privegherea în cinstea Sfântului Spiridon, la ora 00.00 se va oficia Sfânta Liturghie la demisolul Catedralei.

Joi, de la ora 8.00, se va oficia ceasul al treilea și al șaselea, Acatistul Sfântului Spiridon, iar de la ora 9.30, se va săvârși Sfânta Liturghie arhierească de către Preasfințitul Părinte Sofronie, episcopul Oradiei. De la ora 17.00 se va săvârși vecernia cu Litia, iar de la 18.30, Taina Sfântului Maslu sub protia Preacuviosului Pârinte Arhimandrit Mihail Tărău, starețul Mănăstirii Izbuc. Va așteptăm cu drag!