Consumul de morcov întârzie îmbătrânirea
Fitoterapia recomandă consumul de morcov pentru efectele sale benefice în tratarea multor afecţiuni. Morcovul a fost folosit mai întîi ca plantă medicinală şi apoi ca aliment. Una dintre cele mai apreciate calităţi ale morcovului este că acţionează asupra radicalilor liberi din organism, încetinind procesele degenerative. Pentru aceasta, se recomandă consumarea morcovilor cruzi sau sub formă de suc luat dimineaţa (100 ml). Efectul este antidiuretic, depurativ, ajută la îmbunătăţirea vederii, fiind eficient şi în cazul bolilor hepatice.
Chiar daca sunt in txtul comentariului 2-3 scapari la text,sunt de ACORD cu "comentatorul".! Contraexemple de..BLA,BLA,BLAblauri:articolele lui DAN ISPAS! Sa auzim si de...BINE!
Felicit AUTOAREA Articolului pentru eforturile constante si reusite de documentare si expunere clara si reusita asupra folosirii unor mijloace simple si la indemana oricarui cititor pentru a-si mentine starea de sanatate si a-si prelungi viata ,reducandu-se totodata consumul de medicamente artificiale (chimicale),cu efecte secundare nedorite (aproape imposibil de prevazut!).Va rugam sa continuati efotul pe aceasta linie. Domnilor REDACTORI ,sprijiniti si stimulati eforturile ziaristilor in aceasta directiie si eliminati aticolele de tip ...BLA,BLA,BLA,..POLITIC...care, de fapt sunt niste ilitati teribiliste de OPORTUNISM! CU MULTUMIRI!