Dieta bazată pe crudităţi asigură aportul zilnic de calorii necesar unei bune funcţionari a organismului. Regimul se va urma pe parcursul a 14 zile consecutive. Urmată în mod corect, dieta asigură scăderea în greutate cu până la 5 (cinci) kilograme.
Luni. Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai neîndulcit; Gustare - un pahar cu suc de portocale; Prânz - două ouă, o roşie şi o porţie de conopidă fiartă; Gustare - un măr; Cina - 150 g carne de vită la grătar, salată verde, ulei de măsline (o linguriţă) şi suc de lămâie.
Marţi. Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai neîndulcit, un biscuit; Gustare - un iaurt degresat; Prânz - o porţie supă de varză, un măr; Gustare - o felie de brânză degresată; Cina - salată de morcovi raşi cu un iaurt.
Miercuri. Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai, o felie pâine intermediară cu unt; Gustare - o felie pepene roşu; Prânz - 150 g peşte la grătar sau fiert, salată de varză cu puţin ulei de măsline şi lămâie; Gustare - un pahar cu suc de mere; Cina - salată de ţelină rasă şi conopidă fiartă, amestecate cu un iaurt.
Joi. Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai neîndulcit; Gustare - un pahar cu suc de portocale. Prânz - 1 ou, o felie de caşcaval, două roşii şi un castravete; Gustare - un pahar de iaurt sau de lapte bătut; Cina - 100 g brânză telemea degresată, salată de morcovi.
Vineri. Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai, un biscuit; Gustare - o porţie salată de fructe; Prânz - o porţie supă de varză, o felie de caşcaval; Gustare - un pahar cu suc de mere; Cina - două ouă cu salată de ţelină rasă.
Sâmbătă. Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai, o felie pâine intermediară cu o felie de jambon (sau şuncă presată); Gustare - un pahar cu suc de portocale; Prânz - 150 g pui preparat la grătar, salată verde cu ulei de măsline şi lămâie; Gustare - un strugure; Cina - o felie de brânză, o roşie şi un castravete.
Duminică. Micul dejun - o ceaşcă de cafea sau de ceai, un biscuit; Gustare - un pahar de lapte degresat; Prânz - 150 g peşte la grătar, conopidă fiartă şi o roşie; Gustare - un măr; Cina - o porţie supă de varză şi o felie de brânză.