Şase alimente care ţin de foame
În lupta cu kilogramele în plus, este esenţial să be învăţăm să mâncăm alimente hipocalorice, dar şi saţioase.
Ouăle. Conform unui studiu recent, femeile care consumă două oua fierte la micul dejun cel puţin cinci zile pe săptămână slăbesc cu 65% mai mult decât cele care nu mănâncă ouă. Dacă nu suportaţi ouăle, atunci încercaţi iaurtul degresat dimineaţa!
Migdalele conţin multi acizi graşi monosaturaţi, numai buni pentru a vă ţine apetitul în frâu câteva ore bune. Migdalele au destul calorii, aşa că nu vă apucaţi să mâncaţi în neştire (28 migdale înseamnă 170 calorii).
Avocado. Câteva felii, servite împreună cu un pic de suc de lămâie, sunt foarte saţioase şi încărcate de nutrienţi importanţi, vitamine şi minerale.
Merele, atât de la îndemână, pe care le putem strecura uşor în buzunare, sunt aliaţi de nădejde în lupta cu kilogramele în plus. Femeile care mănâncă un măr înainte de masă slăbesc cu până la 40% mai mult decât cele care nu au acest obicei.
Ovăzul este foarte bogat în fibre solubile care facilitează digestia şi ne ţine sătui ore întregi. Femeile care consumă cereale din ovăz la micul dejun şi fac şi mişcare, de la 15 la 30 de minute zilnic, pot slăbi patru kilograme şi jumătate în trei luni, fără alte eforturi.
Untul de arahide. Datorită acizilor graşi monosaturaţi pe care îi conţine, untul de arahide este prietenul siluetei, dacă e consumat cu moderaţie, la fel ca şi arahidele.
Comentarii
Nu există nici un comentariu.