Programul de acces al vizitatorilor la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor se va modifica din această lună. În secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) și Unitatea de Supraveghere și Tratament Avansat al Pacienților Cardiaci Critici (USTACC) programul va fi de o oră, iar în restul Spitalului, de două ore pe zi.

Începând cu 1 martie programul de acces al vizitatorilor în Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor va fi de două ore pe zi. La Staționar I (Str. Gh. Doja nr. 65), Staționar II (Str. Corneliu Coposu nr. 12), Staționar IV (Str. Izvorului nr. 57), Staționar V (Str. Louis Pasteur nr. 26), Staționar VI (Str. Republicii nr. 37), zilnic, între 15.00 și 17.00, iar la Staționar III (Maternitate), zilnic, între 14.00 și 16.00.

Excepție vor face secțiile de ATI și USTACC, unde programul de vizită va fi limitat la o oră pe zi. La ATI II - Staționar II (Str. Corneliu Coposu nr. 12) vizitele se vor putea face zilnic, între 11.00 și 12.00, iar la ATI I - Staționar I (Str. Gh. Doja nr. 65), ATI III - Staționar III (Maternitate) și USTACC - Staționar I (Str. Gh. Doja nr. 65), zilnic, de la ora 12.00 la 13.00.

Accesul vizitatorilor în salon va fi permis după cum urmează: un vizitator pe pacient, un vizitator pe pacient în saloanele cu un număr de cel mult 3 paturi, pacienții putând fi vizitați doar pe rând și un vizitator pe pacient în saloanele cu un număr de 4-6 paturi, putând fi vizitați maximum doi pacienți în același timp.

Durata vizitei este limitată la 15 minute, iar vizitatorul trebuie să poarte echipamentul de protecție asigurat gratuit de unitatea sanitară.

Nu se va permite accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infecții acute sau sunt în stare de ebrietate ori sub influența unor substanțe halucinogene.

Secțiile care au internați pacienți în fază terminală vor permite accesul vizitatorilor și în afara programului mai sus menționat, cu acordul medicului curant care va programa vizita.