După aproape un deceniu în care a manageriat Spitalul Județean din Oradea, dr. Gheorghe Carp își va prelua noua funcție de senator. În locul lui, Primăria Municipiului Oradea a decis să-l pună manager interimar pe chirurgul Adrian Dușe.

Pentru că funcția de manager este incompatibilă cu cea de senator, dr. Gheorghe Carp și-a dat săptămâna trecută demisia.

„Îi mulțumesc domnului Carp pentru cei 9 ani petrecuți la conducerea spitalului, timp în care a schimbat în bine întreg sistemul de sănătate din Oradea și județul Bihor. Sunt sigur că din actuala funcție de senator va sprijini în continuare toate proiectele locale de dezvoltare din domeniul sanitar și va fi consultantul meu pe probleme de sănătate ale municipiului Oradea.

În această seară (n.r. sâmbătă) am avut o întâlnire cu medicii șefi de secții din Spitalul Județean, unde l-am prezentat pe viitorul manager interimar, domnul dr. Adrian Traian Dușe, care de luni va conduce spitalul. Echipa de conducere va fi completată de doamna dr. Lucia Daina - director medical, domnul Florin Rob - director de îngrijiri medicale și domnul Marcel Maghiar - director financiar contabil”, a scris sâmbătă, pe o rețea de socializare, primarul Florin Birta care a urat succes noii echipe manageriale și a subliniat că le va oferi tot sprijinul pentru continuarea dezvoltării spitalului.