Spitalul Clinic MunicipalDr. Gavril Curteanu din Oradea are începând de luni, 1 februarie 2021, un nou manager interimar, după ce primarul Florin Birta a semnat dispoziția de numire a lui Laurențiu Chiană în această funcție.

„Începând din 1 februarie, doamna Maria Silaghi a renunţat la funcţia de manager al Spitalului Municipal din Oradea, astfel că am semnat o dispoziţie pentru numirea în funcţia de manager interimar a domnului Chiană Laurenţiu începând cu data de 1 februarie”, a spus primarul Florin Birta, adăugând: „Chiană este colegul nostru, consilier local la al doilea mandat și are o experienţă vastă atât în domeniul medical privat, cât şi militar. Totodată, vreau să-i mulţumesc doamnei Silaghi pentru toată activitatea, iar domnului Chiană îi urez mult succes”.

Laurențiu Chiană este de profesie biolog, iar din anul 2010 este proprietarul unui laborator de analize medicale. Conform dispoziției primarului, noul manager interimar va ocupa această funcție maximum 6 luni, perioadă în care Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” va organiza un concurs pentru ocuparea funcției de manager.