O companie din Oradea se alătură campaniei #SolidaritateBihorCovid19, demarată de Fundaţia Comunitară Oradea, donând 10.000 de dolari pentru achiziția de ventilatoare pulmonare. Până în acest moment, în cadrul campaniei, suma strânsă din comunitate este 788.796 lei.

Fundaţia Comunitară Oradea a demarat campania de strângere de fonduri Solidaritate Bihor Covid-19, pentru a susține efortul general de stopare a epidemiei de Coronavirus.

„De la începutul acestei situații excepționale în care ne aflăm, am știut că ne vom putea regăsi puterea doar dacă acționăm împreună. Și suntem norocoși că lucrăm cu o mulțime de companii care cred și ele în acest lucru. Cel mai recent exemplu este dat de compania Plexus Services RO, care (...) se alătură campaniei noastre cu o donație importantă (10.000 de dolari-n.r.), pentru a susține achiziția de ventilatoare pulmonare. Vă mulțumim că ați intrat cu noi în acest maraton de solidaritate!”, au scris reprezentanţii Fundaţiei Comunitare Oradea pe pagina de Facebook.

„Am demarat campania de strângere de fonduri Solidaritate Bihor Covid-19, pentru a susține efortul general de stopare a epidemiei de Coronavirus. Scopul nostru este să mijlocim achiziția de aparatură și materiale necesare în spitalele din județ, să susținem persoanele vulnerabile sau aflate în carantină, să intervenim prompt și eficient în situațiile neprevăzute care vor apărea”, menţionează iniţiatorii campaniei.

Mesaj de mulţumire

Până în acest moment, suma strânsă din comunitate este de 788.796 lei, iar valoarea comenzilor este de 858.392 lei.

„Verificăm în permanență statusul livrărilor pentru aparatura comandată, după cum probabil ați aflat deja, cererea la nivel mondial este imensă, însă vestea bună este că situația începe încet să se deblocheze și sperăm că, în următoarele săptămâni, vor ajunge la noi echipamentele comandate cu ajutorul vostru”, mai transmit reprezentanţii Fundaţiei Comunitare.

Un mesaj de mulţumire a venit, zilele acestea, din partea echipei Spitalului Municipal Oradea pentru cei care au contribuit la această campanie, donând.

Acest mesaj este următorul:

„Traversăm vremuri grele, care cer de la noi eforturi excepţionale pentru a reuşi să ne păstrăm în siguranţă atât pe noi, cât şi pacienţii pe care îi îngrijim. Întregul sistem medical, nu doar de la noi din ţară, traversează o criză fără seamăn pentru ultima jumătate de secol. Suntem în linia întâi a unei lupte pentru siguranţa întregii comunităţi, iar vieţile celor dragi nouă depind de felul în care reuşim să ducem la capăt fiecare zi.

Nu ştim cum va arăta România şi Oradea după această pandemie care, cu siguranţă, va testa peste puteri toate limitele comunităţii noastre. Dacă poate exista vreun aspect pozitiv care să ne bucure şi să ne dea speranţă, acela nu poate fi decât ajutorul primit în această luptă de la nenumăraţi oameni de bine, care au înţeles că, împreună, suntem mai puternici, împreună putem face faţă problemelor şi că nimic nu stă în picioare în faţa determinării şi efortului celor mulţi. Noi, cei de la Spitalul Clinic Municipal Oradea, vă mulţumim pentru gesturile minunate pe care le-aţi făcut şi le faceţi, şi considerăm că faceţi parte din efortul comun pe care îl depunem pentru binele medicilor şi pacienţilor noştri. Mai mult decât orice, ţinem ca, în aceste momente dificile, să ne exprimăm aprecierea pentru mesajul de încredere şi solidaritate pe care l-aţi transmis, astfel, echipei noastre. Sprijinul pe care ni-l oferiţi este mai important decât oricând, motiv pentru care vă transmitem acest mesaj de mulţumire, atât din partea personalului medical al Spitalului Clinic Municipal Oradea, cât şi din partea pacienţilor noştri.”

Detalii pentru donatori:

https://fundatiacomunitaraoradea.ro/cum-te-implici.html;

prin SMS la 8837 cu textul BIHOR

sau pe https://rohelp.ro/ro/ngos/26/105/?kind=money