Direcția de Asistenţă Socială Oradea aduce la cunoștința celor interesați lista privind ordinea de prioritate în vederea închirierii unei locuințe sociale.     

În conformitate cu prevederile Legii nr.114/1996 privind locuințele, republicată cu modificările și completările ulterioare, a H.G. nr.1275/2000 privind aprobarea Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii locuinței nr.114/1996 și a Hotărârii Consiliului Local nr. 580/29.07.2021 privind aprobarea criteriilor de prioritate și a punctajului aferent acestora în baza cărora se repartizează, spre închiriere, locuințele sociale aflate în administrarea Direcției Patrimoniu Imobiliar, Consiliul Local al Municipiului Oradea, prin HCL nr. 928/26.11.2021, a aprobat lista de priorități a solicitanților de locuințe sociale, sesiunea 2021.

În perioada 1 septembrie - 30 septembrie 2021, a avut loc sesiunea de depunere a dosarelor pentru închirierea locuințelor sociale din Oradea. Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuințe sociale și de locuințe pentru tineri construite din fondurile ANL aflate în administrarea Direcției Patrimoniu Imobiliar a analizat cererile depuse împreună cu documentația necesară de către solicitanții de locuințe sociale, a stabilit punctajul obținut de fiecare solicitant şi a stabilit lista de priorități în vederea închirierii.

Lista de priorități a solicitanților de locuințe sociale, sesiunea 2021, poate fi consultată atât pe site-ul Direcției de Asistență Socială Oradea, cât și pe cel al Primăriei Oradea.