Proiectul „Oradea donează o pâine” a ajuns la cea de-a X-a ediție.  De această dată evenimentul s-a desfășurat în data de 12 octombrie, o zi de sâmbătă, pentru a putea participa și acele persoane care nu au putut în timpul săptămânii din cauza programului.

Cele patru locații fixe în care s-a desfășurat evenimentul au fost: Bisericuța Nufărul, Oradea Plaza, Piața Decebal și Piața Rogerius. A cincea locație, de această dată, a fost la Autogara Livela. Cele peste 200 de pâini rămase la finalul acestei ediții au fost duse la Fundația Remar, fundație care se ocupă de femei și copii din categorii defavorizate, sprijinindu-i cu tot ceea ce au nevoie, doar din donațiile primite de la oamenii cu suflet mare.

„Ne bucurăm să observăm că de la o ediție la alta numărul persoanelor care oferă crește semnificativ. Îi așteptăm cu drag atât pe cei care oferă, cât și pe cei care au nevoie de o pâine să fie alături de noi și la următoarele ediții. Mulțumim, dragi orădeni, și nu numai, pentru dăruire și bunătate, pentru zâmbetele și bucuria de pe chipurile brăzdate de greutățile vieții. Dorim să credem că gesturile noastre mici vor produce în timp efecte și schimbări în jurul nostru. În viața noastră și în mentalitatea oamenilor. Ajutându-i pe alții, ne ajutăm pe noi”, au trasmis organizatorii.

„Dacă există ceva cu adevărat divin în noi e voinţa. Ai simțit nevoia să ajuți pe cei din jur, dar nu ai avut până acum curajul să faci acest pas? Noi avem nevoie de tine! Prin implicarea ta, poți ajuta ca acest proiect să meargă mai departe și poți aduce un zâmbet pe chipul celui care a uitat să mai facă acest lucru. Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail: oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina noastră de facebook, oradeadoneazaopaine.”