„O cafea pentru Andrei!”, sub acest generic s-a desfășurat evenimentul inițiat de Răzvan Sala și Cristina Buta. Salontanii și cei din împrejurimi s-au mobilizat exemplar, miercuri, 10 aprilie, reușind să arate lumii că, împreună, pot muta munții.

Copii și bătrâni, elevi și studenți, muncitori și oameni de afaceri, doctori și finanțiști, învățători și profesori, politiști și jandarmi, funcționari publici, cu toții și-au unit forțele pentru această cauză nobilă, demonstrând, încă o dată, că unde-s mulți puterea crește. Peste 800 de ambasadori ai bunei credințe au deschis larg ușile localului London Pub, locul de întâlnire al sufletelor bune, formând un furnicar greu de descris, donând fiecare după puterile sale. Seara târziu, organizatorii, obosiți, dar cu credința că fapta bună făcută de ei îl va ajuta pe Andrei, au deschis urnele, urnele credinței și ale biruinței, făcând bilanțul mult așteptat. Cu bucurie, Răzvan, Cristina și angajații lor au constatat că în urne erau adunați 12.800 lei, lor alăturându-li-se alți 3.500 de lei, rezultați din vânzarea celor 700 de cafele, atât a contabilizat aparatul de cafea la acea oră. În total, 16.300 lei. Cu lacrimi în ochi, Răzvan, Cristina și angajații au concluzionat: „A meritat! Să-i fie de folos lui Andrei!”

„Mulțumim tuturor, directorului de școală, profesorilor, dirigintei, colegilor de liceu și de clasă, clienților și tuturor celor care în acea zi le-au trecut pragul. Mare a fost bucuria când copiii au venit de mână cu bunicii, când oameni de afaceri au donat sume importante de bani, fără a avea vreo pretenție în a fi citiți cu voce tare. Iar noi, părinții lui Răzvan și Cristina, putem spune atât: Suntem mândri de voi!”, spune Ioan Sala.   Andrei-Radu Teoran, în vârstă de 16 ani, este elev în clasa a X-a A, la Colegiul Național „Teodor Neș” din Salonta. Tânărul, originar din localitatea Mădăras, se luptă cu o boală cumplită, numită Carcinom Nediferențiat de Rinofaringe. În prezent, Andrei este internat la o clinică de specialitate din Cluj, alături de mama lui. 

Cei care doresc și au posibilitatea pot face donații în continuare pentru Andrei, în conturile: RO95BTRLEURCRT0496121201; RO48BTRLRONCRT0496121201