Anul acesta pe data de 25 august, casa familiei Benea, din localitatea Avram Iancu, a fost cuprinsă de flăcări.

În cadrul acțiunilor umanitare ,,Alături de semenii noștri”, Mădălin Carțiș, inițiatorul campaniilor, încearcă, de această dată, cu ajutorul oamenilor cu suflet, să-i ajute pe Paul și Nicoleta Benea, o tânără familie cu trei copilași din localitatea Avram Iancu. Anul acesta, în 25 august, asupra lor s-a abătut o mare nenorocire. Din cauza unei prize care a făcut scurtcircuit, casa acestora a fost cuprinsă de flăcări. În timpul incendiului, a explodat și o butelie, familia Benea rămânând fără locuință.

„Rugămintea mea este să nu rămânem indiferenți la soarta semenilor noștri! Sunt convins că putem ajuta familia Benea să treacă peste această grea încercare. Putem să le fim alături, contribuind din puținul nostru cu o cărămidă la reconstrucția casei, deoarece fiecare bănuț contează enorm pentru această familie!”, este mesajul transmis de Mădălin Carțiș. Potrivit acestuia, în urma incendiului, casa a trebuit dărâmată până la temelie, iar o firmă de construcții s-a oferit să o reconstruiască gratis, însă este nevoie de materiale de construcții.

Cei care doresc și au posibilitatea să ajute pot face donații în contul RO37BTRLRONCRT0667032101, pe numele Nica Ovidiu Ioan.